Ett oemotståndligt begär - Meg Cabot

Betyg: 4/5 ☼☼☼☼

Heather Wells; ett oemotståndligt begär – Meg Cabot.

Boken handlar om Heather Wells, som är en före detta popstjärna. Det var förstås ett tag sen hon förlorade sin pojkvän, sitt skivkontrakt och alla sina pengar, eftersom hennes mamma stack till Argentina med managern. Nu mera jobbar hon på en studentkorridor. Plötsligt ställs tillvaron upp och ner då det hittas en flicka – död – längst ner i hisshacket. Polisen tror att det är en olyckshändelse, men Heather tvivlar på det. Hon inleder en egen utredning i hopp om att hitta mördaren. Efter ett tag inser hon dock hur farligt det faktiskt är. För inget gör en mördare mer förbannad än en överviktig ex-popstjärna som lägger näsan i blöt…




Jag tycker mycket om den här boken. Den är kreativ, rolig och spännande. Dessutom finns det en liten dos romantik i, så det passar mig utmärkt.

Heather är väldigt empatisk och trevlig, det är kul att tänka sig in i hennes lite… Udda situation.

Det är lite rörigt, så först trodde jag aldrig att Meg Cabot skulle kunna lösa ut alla trådar - men det gjorde hon, med elegans.

Dessutom är det roligt att huvudpersonen inte är perfekt, som i de flesta böcker jag har läst på sistone. Ett minus är att den tog slut alldeles för snabbt. Jag hade nog velat ha lite fler detaljer, men annars var det perfekt. Meg Cabot borde verkligen fortsätta skriva deckare, hon gör det bättre än de flesta författare!

 

Förresten, tvåan heter ’’Tappa inte huvudet!’’ och är ute nu. Det finns en trea också, på engelska.

 

~~Lisa


Kommentarer
Postat av: Hemlig människa. :<

Via omslaget kan man knappast tro att det var en deckare, så blev super förvånad. O.<

2010-07-02 @ 18:31:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0