Vad jag avskyr med julen

Jag lovade ju att försöka blogga varje dag under jullovet(kul att jag hann göra det igår också..) så det är det som jag ska försöka med. Dock känns det inte som att jag har jullov för jag har fullt upp med alla julklappar som ska fixas...

Jag hade tänkt att försöka blogga så bokigt så möjligt under jullovet(eftersom detta faktiskt är en bokblogg om det är någon som fortfarande inte förstått det), men jag kände ändå att jag ville berätta några saker som jag avskyr med julen, eller vintern i allmänhet.

1. Clementiner- Ja, tro det eller ej men jag avskyr faktiskt clementiner. Eller i alla fall lukten av dem. Den är så hemsk att jag mår illa varje gång, och jag lovar er att det driver de i min omgivning till vansinne för när de skalat clementin vill jag helst inte att de ska ta i mig eller att de ska ta i något som jag sedan ska ta i.

2. Julstressen- Det spelar ingen roll att de säger att julen ska vara en lugn högtid, det slutar alltid med att jag stressar runt som en tok ändå. Stressad för att jag inte är färdig med julklapparna och när jag väl är det så är jag istället stressad över att det jag köpt inte är tillräckligt bra. Fast när själva julafton kommer brukar den där julstressen släppa helt och man slappnar bara av.

3. Skuldkänslorna- Ja, de där tankarna som drabbar mig varje jul när jag tänker på att jag både får paket och har en underbar familj att fira julen med medan det finns de som inte har något av det. När jag tänker på dessa människor får jag alltid dåligt samvete och ångrar att jag överhuvudtaget önskade mig något i julklapp. Fast jag antar att det hade varit värre om jag inte hade ägnat dessa människor en tanke alls utan bara fortsatt att önska mig mer.

Det var några saker som jag avskydde med julen, finns det några saker som ni ogillar?

/Anna(:


Kommentarer
Postat av: Angela

Håller med dig i alla punkterna! Sedan är det ju så himla jobbigt när man inte har råd med alla julklappar också.. :s

2011-12-22 @ 21:34:17
URL: http://bookfrenzy.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag gillar inte stressen, som du, och saffran :) Det är det som jag kommer på, på rak arm :P

2011-12-22 @ 21:52:01
URL: http://photosandbooks.blogg.se/
Postat av: B(:

Jag gillar t.ex inte att jag knappt hinner få träffa min syster nånting och saknar t.om hennes oftast otroligt stökiga rum. SAKNAR ER! ^^



hahaha :D Och så ogillar jag att jag blir pank, fast jag får ju skylla mig själv som köper julklappar ^^

2011-12-23 @ 09:10:46
URL: http://bbloggar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0