Breaking Dawn part 1- trailer



Det enda jag undrar är, vad kommer egentligen vara med i filmen som personer som inte läst boken kommer bli överraskade över efter att ha sett den här trailern som i stort sett visar allt som händer?Det känns som att allt man blev överraskad av när man läste boken fanns med i trailern. Knäppt tycker jag..

/Anna(: 

Kommentarer
Postat av: Andréa

Alla kan vara med, det är bara att anmäla sig på nanowrimo.org (eller ywp.nanowrimo.org om du vill vara med i barnversionen, där du själv väljer hur mycket du vill skriva). Är du inte med i ywp så är det 50.000 ord under november månad som gäller. Allt du behöver göra är att skriva dem och verifiera dem innan november är slut, så räknas du som vinnare. Sedan finns ju de underbara forumen och pep talksen osv som ett extra plus. Förra året hade jag inget problem med skolan, men då var jag på prao halva tiden, så ... Det här året kommer det säkerligen att bli jobbigare, när jag är i skolan hela tiden och dessutom har börjat IB vid gymnasiet ... så det beror helt och hållet på hur dina dagar ser ut. Men man ska alltid försöka, det är något av det roligaste som sker under hela året (om man gör det till det, haha)!

2011-09-15 @ 06:23:26
URL: http://andreaiboklandet.blogspot.com/
Postat av: Amelie

Känner samma sak. Eftersom den här filmen bara är part 1 så har de i stort sett visat allt i den här trailern. Och det känns som att part 2 kommer bli ganska.. ohändelserik?

2011-09-15 @ 17:16:27
URL: http://ameliesboktips.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0