Sammanfattning av april 2012

Ja, så var april också slut. Vart tar månaderna vägen? Det känns som att de bara flyger iväg och jag hinner inte blinka innan nästa månad redan håller på att gå mot sitt slut... För en gångs skull är jag i alla fall i tid med månadssammanfattningen, något som inte hänt på ett tag.

Antal lästa böcker: 5

Antal lästa sidor: 1501

Antal svenska böcker: 5
Antal engelska böcker: 0 (suck...)

Den här månaden är jag riktigt nöjd med. Jag läste några riktigt bra böcker och även några medelmåttiga. Jag läste rätt så mycket med tanke på hur mycket jag har haft i skolan och jag är överlag mycket nöjd. Det enda jag inte är nöjd med är att jag ännu en gång inte läste något på engelska.

Bästa bok:
Den här månaden är det omöjligt att välja mellan två böcker. De var bägge ungefär lika bra fast på två hela olika sätt. Så det går helt enkelt inte att välja. De bästa böckerna var:

Tystnaden i bruset- Patrick Ness
En sån där vidrig bok där mamman dör- Sonya Sones

Sämsta bok:
Det måste nog vara Glashuset av Rachel Caine. Det fanns otroligt mycket i den som störde mig, men det var ändå något som gjorde att jag ville fortsätta läsa. Den var alltså inte helt kass, men inte helt otroligt bra heller.



Alla lästa böcker i april:
1.Glashuset- Rachel Caine 312 sidor
2. Tystnaden i bruset- Patrick Ness 412 sidor
3. Världen är elak- Pia Olofsson (del 1) 93 sidor
4. Själlös- Gail Carriger 365 sidor
5. En sån där vidrig bok där mamman dör- Sonya Sones 319 sidor(recension kommer)

Förhoppningar inför maj:
Eftersom jag har så svårt för att ta tag i läsningen på engelska, trots att jag verkligen vill och har massor att läsa, så hade jag tänkt att bara läsa på engelska i maj. Tyvärr tror jag inte att det kommer gå vägen riktigt, men kanske kan jag i alla fall läsa nästan bara böcker på engelska. Vi får se hur det går. Jag brukar ju ha lite svårt att hålla löften så det kommer nog sluta med att jag bara läser på svenska...

/Anna(:


Kommentarer
Postat av: Recenzion

Jag har utmanat dig på elva frågor och jag vet att du redan har blivit utmanad men om du vill så kan du ju bara svara på frågorna :)

2012-04-30 @ 16:01:23
URL: http://recenzion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0