5 utkomna böcker jag inte skulle ha något emot att få i present just nu

Det är något speciellt med att köpa böcker och även om man inte läser böckerna på ett långt tag så är det fortfarande roligt att få sitta och sukta efter böcker som man gärna skulle köpa om man hade pengar. Det är speciellt några böcker som jag för tillfället vill ha, en del av dem är dessutom i inbundet format och alltså dyra.
 
City of Lost Souls- Cassandra Clare
Eftersom jag har alla de andra i inbundet vill jag såklart även ha den här inbunden. Därför är den dyr, runt 150 kr, och ska jag vara ärlig så är jag inte sugen på att slänga ut det på den här boken just för tillfället. Därför skulle jag bli mycket tacksam över att få den i present. Jag har fortfarande inte läst City of Fallen Angels, men eftersom jag vet att jag kommer läsa den här så småningom så kan jag ju lika gärna längta efter den redan nu, eller hur?
Bloodlines-Richelle Mead
När jag väl tog tag i Last Sacrifice av Richelle Mead förstod jag hur mycket jag faktiskt hade saknat allt som har med Vampire Academy att göra. Därför blev jag otroligt sugen på att köpa första boken i denna serie för att få stanna kvar i den värld där Rose och Dimitri finns. Den här har inte alls varit på min att köpa-lista tidigare, men nu vill jag verkligen ha den!
Chasing Brooklyn- Lisa Schroeder
Eftersom jag älskade The Day Before av samma författare vill jag även ha den här, speciellt eftersom jag har hört mycket bra om den. Det verkar som att de flesta tycker att detta är hennes bästa bok.  Jag vet egentligen inte särskilt mycket om den, men ärligt talat så bryr jag mig inte så mycket, jag är övertygad om att den kommer vara bra i vilket fall.
 
Clarity-Kim Harrington
Den här har jag nog gått och längtat efter i ungefär ett år. Omslaget lockar mig väldigt mycket och likaså handlingen. Den verkar annorlunda,spännande och samtidigt kort(så att den går fort att läsa ut). Jag har dessutom hört en hel del bra om den. Varför jag aldrig köper den? Ingen aning.
Clockwork Angel- Cassandra Clare
Även den här vill jag ha i inbundet och det gör att den är dyr. Jag har lånat den från biblioteket just nu eftersom jag inte riktigt har bestämt mig ifall jag ska läsa den här eller City of Fallen Angels först. I vilket fall som helst kommer jag antagligen vilja äga den till slut, men eftersom det inte är någon brådska kanske jag kan önska mig den i julklapp eftersom jag då kan få den i inbundet utan att själv behöva betala. Känner mig lite hemsk för att jag sparar alla de dyra böckerna till någon annan...
 
Dessutom skulle jag mer än gärna få de röda omslag i Vampire Academy-serien som jag saknar. Förra året hade jag stora problem med att hitta första boken med det här röda omslaget. I år har jag svårigheter att hitta alla andra istället.. Jag vågar dessutom inte chansa och köpa en bok utan något synligt omslag på Adlibris ifall det skulle vara fel.
 
 
Finns det någon speciell bok som ni hemskt gärna skulle vilja ha just nu?
/Anna(:

Kommentarer
Postat av: Amelie

Harry Potter Page to Screen - den som ger mig den kommer jag att älska förevigt, haha x]

2012-06-28 @ 23:16:27
URL: http://ameliesboktips.blogg.se
Postat av: johanna

The Fault in Our Stars vill jag verkligen ha för alla tycker den är så bra och jag har fortfarande inte läst den :/

2012-06-28 @ 23:17:55
URL: http://boktjejerna.devote.se
Postat av: Anna

Den som ger mig City of Fallen Angels i rätt format gör mig glad :D

2012-06-29 @ 00:29:59
URL: http://readingthisworld.blogspot.com
Postat av: Man

The Fault in Our Stars vill jag så galet gärna ha i inbundet format + med autograf. Funderar på att köpa flera om det skulle vara så att jag får en osignerad. Bokknäpp, javisst!

Svar: (varning för sent svar^^) Ja, jag hade också velat ha The Fault in Our Stars signerad. Tyvärr fick jag itne det:(
bookshelf

2012-06-29 @ 04:16:22
URL: http://bokskadad.blogg.se
Postat av: Petra

Jag vill gärna ha Shadow and Bone av Leigh Bardugo och Shiver av Maggie Stiefvater för den har jag bara den svenska versionen av. :)

2012-06-29 @ 12:13:16
URL: http://petrasbokblogg.blogspot.se/
Postat av: Emelie

Jag förstår inte allt fuss runt Clarity... vad handlar den om egentligen? xD Det är jättemånga som har tjatat om den och om att omslaget är så fint... jag hatar det xD Jag tycker det är fult och plastigt... jag vet inte varför xD

Värst vilken deppnisse jag ska vara då... XD Haha, men hoppas du får lägga tassarna på dessa snart :D

Svar: HahahaxD Den handlar om någon unge som typ kan se vad som hänt när någon tagit i ett föremålxD Svårt att förklara^^ Sedan så är det någon som dör och hon ska komma på vem det är eller nåtÅÅ
bookshelf

2012-06-29 @ 15:46:52
URL: http://drizzleandhurricanes.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0