Monsterbokmärken

Hej!
Jag känner att det är bäst att jag förvarnar er ifall jag helt plötsligt slutar blogga. Det är nämligen så att ALLT som har med teknik(och speciellt datorer)att göra har gått käpprätt åt h-vete för mig den här veckan. Som jag redan berättat fick jag virus i min stationära dator tidigare i veckan och jag har ännu inte hunnit fixa till allt med den än. Eftersom den tar ganska lång tid att starta så sätter jag mig ibland vid min bärbara dator. Så var fallet idag. Jag hade suttit ett bra tag och det stod att jag snart behövde ansluta en strömkabel för att datorn annars skulle stängas av på grund av att batteriet var slut. När jag väl skulle sätta i strömkabeln SÅ FUNGERADE DET INTE! Datorn dog alltså och nu kan jag inte få igång den igen. Ingen strömkabel fungerar (jag har även testat mammas, hon har nästan en likadan dator som mig) och jag blir bara frustrerad. Så om jag helt plötsligt slutar blogga en dag  kan det ha att göra med att jag slängt ut båda datorerna för att jag helt enkelt tröttnat.
 
Nu över till något roligt som jag har gjort idag istället för att sitta vid datorn, nämligen MONSTERBOKMÄRKEN!
 
Jag blev inspirerad av andra som hade gjort liknande monsterbokmärken och jag hittade deras hemsidor genom att googla efter "bokmärken monster".
  Ni som läste min blogg förra sommaren kanske såg när jag gjorde bokmärken av kuverthörn, så gjorde jag även denna gång. Vill ni läsa om kuvertbokmärket jag gjorde förra året kan ni klicka HÄR. Denna gång valde jag att pimpa kuvertbokmärket ännu lite mer och göra dem till små gulliga monster.
 
Instruktioner:
1. Klipp av hörnet på ett kuvert
2. Måla i valfri färg med valfria pennor
3. Klipp ut två stora runda ringar
4. Klipp ut två mindre ringar som passar i de större
5. Färglägg de mindre ringarna i någon passande färg
6. Rita en svart prick i de mindre ringarna
7. Limma fast ögonen
8. Gör några gulliga tänder och limma fast på insidan
Det här monstret fick sig även ett litet namn, för att göra det klippte jag bara ut bokstäver ur en tidning och limmade fast på baksidan.
 
Såhär gulligt blir det när man sätter fast den på en boksida!
 
Hoppas att ni gillade dem! (om ni vill skulle jag kunna lotta ut några sådana här bokmärken. Säg bara till i så fall)
 
Ska dessutom passa på att tipsa om Mans tävling. Man ska skriva en kommentar om sin favoritbok och varför det är ens favoritbok och har då chans att vinna lite olika böcker. Jag har ännu inte anmält mig men planerar att göra det snart. Tävlingen avslutas imorgon kl 24.00. Klicka HÄR för att komma till tävlingen.
 
Det här inlägget får dessutom starta min så kallade FÖDELSEDAGSVECKA. Jag har ännu inte riktigt planerat allt roligt som ska hända, men jag planerar att blogga minst en gång om dagen fram tills bloggens födelsedag på lördag.
 
/Anna(:
 
  

Kommentarer
Postat av: Zozzo

SV: Vad kul att du tyckte det :D

Åh, så fina bokmärken! Ska kanske försöka göra sånna ikväll :)

2012-06-24 @ 19:04:45
URL: http://bokzoem.blogspot.com
Postat av: Amelie

Vilka söta bokmärken :)

2012-06-24 @ 19:54:30
URL: http://ameliesboktips.blogg.se
Postat av: Man

Först. Jag veeeet hur det känns. Det suger med virus. Fick en rejäl sådan när jag var i Tyskland, tre veckor innan jag skulle hem. Fick leva via mobilen (väldigt dålig mobil för övrigt) och titta på klipp på Youtube. Sedan fick jag virus på min andra dator som jag hade hemma för inte så länge sedan, fast turligt nog kunde jag reparera den. Fast sedan började den krångla igen häromveckan. Nåja, tillfälligt fixad är den i alla fall. Och så har jag införskaffat mig en ny också. (Planerar lite studier i framtiden så jag ser det som en investering..)

Så himla söta bokmärken! Skulle inte skada att ha en Boris, haha. Minns när kuverthörnen tog över, men gjorde aldrig några själv. Så tack för påminnelsen!

Och jag hoppas du deltar! ;-)

Ska bli kul att se din födelsedagsvecka - ska gå in här varenda dag! Haha. :D

2012-06-24 @ 20:57:27
URL: http://bokskadad.blogg.se
Postat av: Pia

ÅH! Jag ska göra sånna också, fyy vad söta!! :D

2012-06-24 @ 20:57:40
URL: http://bookrelated.devote.se
Postat av: Olivia

Åh, underbara bokmärken! :D

2012-06-24 @ 21:36:13
URL: http://teenbooks.blogg.se
Postat av: Felicia

Det skulle vara jättekul om du lottade ut några bokmärken!
Själv är jag så usel på att pyssla så jag ska inte ens försöka göra egna.. :p

2012-06-25 @ 00:15:50
URL: http://feliciasboktips.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0