The Bucket List (8)

Jag är mycket ledsen över att meddela är att detta är sommarens sista Bucket List-inlägg. Det här har varit min sista hela vecka och på onsdag är det tillbaka till skolan igen... Kan ju säga att jag inte längtar. Men det är långt kvar ännu (låt oss i alla fall intala oss det), så låt sluta tänka på det och sätta igång med inlägget!
 
 
Här har vi ett mycket bra bevis på att jag har sett klart säsong 7 av Doctor Who. Hosthost. Men det har jag i alla fall och det var förvirrande och sorgligt och jag är så sugen på att se 50-årsmojset nu! Känns sorgligt att jag inte har fler nya avsnitt att kolla på, men också skönt att jag inte kan bli spoilad längre.
 
 
 
 
Nu tänker ni säkert: oj, jaha, vad menar hon? Har hon lärt sig att le som en galen seriemördare,eller vaddå? FEL. Jag har ju haft besök av Ebba och Ebba är från Skåne och om ni såg vår video märkte ni säkert att jag lärde mig MASSA skånska ord så nu pratar jag som en äkta skåning (Ebba håller INTE med dock).
 
Vi spelade även minigolf så det bockade av ännu en punkt (för tredje gången,men ändå)
 
 
Jag klarade nästan av alla mina punkter på min lista den här sommaren (och sommarlovet är ju inte riktigt slut än) och är nu superstolt över mig själv! Jag håller dessutom på att läsa om en bok (City of Bones), så jag är ju typ lite halvfärdig med den punkten. Jag har dock inte sett soluppgången och det sörjer jag lite...
 
Vad har varit det bästa ni gjort i sommar?
Det bästa för mig var utan tvekan London-resan! Men det var även superkul i Halmstad och att ha Ebba här (och sedan har jag gjort massa andra roliga saker också)!
 
/Anna(:
 

Kommentarer
Postat av: Emellie

EHRMEGERD DU HAR EN NY HEADER JAG VILL OCKSÅ HA KAN DU GÖRA EN HEADER ÅT MIG JAG ÄR JOBBIG SNÄLLA PRATA MED MIG IMORGON JAG ÄLSKAR DIN BUCKET LIST

Svar: HAHAHAHA xD ÄLSKAR DINA KOMMENTARER xD
bookshelf

2013-08-18 @ 22:33:58
URL: http://drizzleandhurricanes.blogspot.com
Postat av: Elin - Bokparadiset

Men gud så fin design du har gjort! :D

2013-08-19 @ 09:48:55
URL: http://bokparadis.blogg.se
Postat av: Äbba

SVAR: Tjena morsan! Jo min första dag var bra! Har fått en ny tjej i klassen som verkar jättetrevlig. Ser inte fram emot att gå upp kvart i sju imorgon men det vänjer man ju sig vid... så småningom...

Svar: Hahah xD Vad kul med en ny i klassen (om de är trevliga förstås^^) Går du upp kvart i sju?! Det är ju rena sovmorgonen i jämförelse med mig xD Jag går upp halv 7. Har du Skype förresten?
bookshelf

2013-08-19 @ 20:49:46
URL: http://vitgulstrumpa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0