The Bucket List (2)

 
 
JAG HAR BESÖKT MALMÖ FÖR FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV! Och där är jag framför Turning Torso (som gjorde mig mycket besviken btw). Jag skulle inte vilja påstå att detta är den bästa bilden som tagits sedan kameran uppfanns, men det var den enda någorlunda bra på mig där man faktiskt kunde se att jag var i Malmö. Tyvärr hann vi inte se så mycket av själva Malmö, men det jag såg av själva centrum var väldigt mysigt och jag vill gärna göra ett återbesök!
 
 
 
 
Jag och min syster besökte The English Shop under vår vistelse i Malmö och höll på att fangirla ihjäl oss när vi hittade massa godis som den amerikanska youtubaren Rosanna på NerdyNummies brukar använda när hon bakar. Det fanns massor av det hon brukar använda, men vi bestämde oss för att testa AirHeads och efter att ha smakat den med jordgubbssmak bestämde vi oss för att vi skulle köpa med oss massa sådant här godis hem från London när vi åker dit! (Förresten, visst är min systers nageldesign riktigt snygg!)
 
 
 
Här sitter jag med en glass i högsta hugg! Glassen hette Columbus för er som är intresserade och den bestod av chokladglass med mangosorbet. MUMS! Den här glassen åt jag när vi var i Halmstad och det kommer nog dröja ett tag innan jag kan äta den för jag tror inte vi har Sia här i vår stad.
 
 
 
 
 Som ni kanske förstått har jag varit i Halmstad några dagar den här veckan och när man är i en stuga utan dator brukar det ofta bli en hel del spel. En kväll spelade jag, min syster och min farfar Fia med Knuff. Som ni kanske inte ser, men som vi garanterat märkte, så hade spelet varit utsatt för fukt och det var väldigt ostadigt. Min farfar vann trots att han låg sämst till i början och jag kom tvåa (och jag känner att ni bryr er så mycket *host*)!

Besökte idag ett av de största loppisena vi har i stan och det var alldeles för mycket folk så man kom inte fram till borden någonstans. Dock lyckades jag i alla fall köpa en bok!
 
Sedan kommer här några extrabilder som är bokrelaterade från min resa. Bara för att retas liksom ;)
 
Först och främst: HEJ, till insidan av Halmstads bibliotek som jag besökte för andra gången i mitt liv. Mycket fräsigt, trots att jag föredrar lite mindre bibliotek med en gammaldags känsla.
 
Och även ett HEJ till Science Fiction-bokhandeln i Malmö där Nene Ormes jobbar!
 
 
Sedan såg jag även världens roligaste namn på en restaurang. Fast namnet satt på en bil som hörde till restaurangen, men i alla fall!
 
Hoppas er vecka har varit toppen, det har min varit!
 
/Anna(:
 

Kommentarer
Postat av: Nelly

Din systers nageldesign är SÅÅÅ snygg!

Svar: Eller hur! Hon är riktigt duktig! :D
bookshelf

2013-06-30 @ 21:20:22
URL: http://nellonsbokblogg.blogspot.se
Postat av: Man

MEN HEJ MALMÖ-BESÖK! Du måste ju ner hit igen. Skulle hemskt gärna ta en fika med dig eller leda dig längs med Malmös alla second hand-butiker. Just saying. ;-) Och The English Shop är så mysigt - finns en amerikansk motsvarighet i Malmö med som heter Gray's American Store. :-)

Svar: Ja, det måste jag absolut! Speciellt nu när du har gett mig så utmärkta förslag på saker att hitta på(speciellt eftersom vi inte lyckades hitta ett enda secondhand...) ;)
Jag såg på en shoppingkarta att det skulle finnas något som hette The American STore och vi blev så ledsna när vi var på väg hem och kom på att vi hade missat den! :(
bookshelf

2013-07-01 @ 12:40:53
URL: http://bokskadad.blogg.se
Postat av: Äbba

FYSKÄMSPÅDIGANNA! Du kan ju inte komma ner hit utan att höra av dig!

Svar: FÖÖÖRLÅT :( MEN JAG SÅG PÅ DIN BLOGG ATT DU INTE ENS VAR HEMMA DÅ JU :(
bookshelf

2013-07-01 @ 15:13:32
URL: http://vitgulstrumpa.blogspot.com
Postat av: Äbba

Nä det är ju iofs sant... Men ändå! Hur kommer det sig att du var i Malmö just då, förresten?

Svar: Jadu, vi var i Halmstad i några dagar och jag ville se Malmö så jag övertalade min familj att åka dit! :)
bookshelf

2013-07-01 @ 17:18:06
URL: http://vitgulstrumpa.blogspot.com
Postat av: Äbba

Haha för Malmö är ju så himla nära Halmstad xD men vad trevligt att du hade a good time här! ;)

Svar: Nej, det var inte så nära xD Men jag hade bestämt mig att vi skulle dit så då var det bara så, hahah xD
bookshelf

2013-07-01 @ 19:22:53
URL: http://vitgulstrumpa.blogspot.com
Postat av: Maja

Varför blev du besviken på turning torso? :O

Svar: För att jag trodde att det typ skulle vara värsta "turistattraktionen" med massa fint runtomkring, men istället var det bara värsta byggarbetsplatsen och massa hus... Fast jag kanske itne såg alllt.
bookshelf

2013-07-03 @ 13:10:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0