The Bucket List 2014 (8)

 
Den här veckan gick det inte så bra med att pricka av punkter, så jag gör lite som jag vill och kör en Stockholms-edition och visar lite bilder som egentligen inte passar in på någon punkt. Det blir lite som när jag hade varit i London förra året. 
Helgen spenderades nämligen hemma hos Anna som bor i Stockholmsområdet! Jag spenderade även tid med Amelie, Frida, Nea och Pia (bilden är lånad av Pia) och det var SUPERMYSIGT och kul att äntligen få prata lite mer än de där få minuterna på Bokmässan. Det här är från första kvällen då vi åt tacos hemma hos Amelie.
 
Några nya saker som jag provade var: ett nytt Super Mario-spel, en asabasagod potatissallad gjord på äpple, pinjenötter,potatis, senap,olivolja och äpple, någon cool kinderäggsgrej från Tyskland som inte finns i Sverige m.m.
 
På lördagen besökte vi också SVERIGES största bakluckeloppis som ligger i Täby, och där fyndade jag tre grejer för totalt 30kr! 
 
Och sedan åt vi lite igen och denna gång grillade vi all the food (ingen överdrift ens) plus grillad banan med choklad som vi mumsade i oss framför Pippi Långstrump. Den här bilden visar också varför man inte ska överlåta en kamera till mig. Jag kan tydligen inte hantera den.
 
På söndagen spelade jag och Anna Mix-Max innan vi åkte in till Stockholm, och då försökte vi sätta ihop de roligaste kombinationerna, och det här var en av de läskiga som Anna fick ihop! "Jag kan hjälpa dig" vill jag inte att han ska säga till mig.
 
Och här har vi mig, som alltid lika vacker, någonstans i närheten av riksdagen. Sista dagen spenderade jag, Anna och Amelie kringvandrades i Stockholm, och alltså, att besöka bokhandlar med bokbloggare/bokälskare kan vara typ det BÄSTA som finns. Ingen stressar en eftersom alla är intresserade av böcker, man visar varandra sjukt snygga omslag som man hittar och man frågar de andra ungefär hela tiden om de har läst de böcker som man hittar i hyllorna (och man får i 90 procent av fallen svaret: nej, men jag vill!)
 
Och här är Mårten Trotzigs gränd som är väldigt smal och cool och som turister tydligen gillar för det var fullt med folk hela tiden!
 
 
 
Vi hann med fler saker än det här, men jag suger på att ta kort så jag har tyvärr inte dokumenterat det. Allt som allt var det i alla fall en sjuukt mysig helg och jag var inte alls glad när jag skulle åka hem igårkväll. Tack för helgen!
 
Andra som uppdaterar om sin Bucket List:
 
/Anna(:

Kommentarer
Postat av: Anna

Tack för att du kom! Det var verkligen jättekul!! Hoppas vi kan göra om det någon annan gång :)

Svar: Tack för att du frågade om jag ville komma! Ja, jag hoppas verkligen att vi kan göra om det någon gång! :D Det var supertrevligt :D
bookshelf

2014-08-11 @ 19:49:02
URL: http://readingthisworld.blogspot.com
Postat av: Amelie

Tack själv för en jättemysig helg :D

Svar: Taaack<33
bookshelf

2014-08-11 @ 19:56:46
URL: http://www.ameliesboktips.blogg.se
Postat av: Nea

Alltså åhh vad najs att du kom, så mysig helg <333

Svar: Ja, det var hur mysigt som helst och jag är superglad över att Anna frågade mig! :D
bookshelf

2014-08-11 @ 20:14:43
URL: http://boknea.blogspot.com
Postat av: Efji.se - en blogg om tv-serier

Kul med en bucketlista

Svar: Ja, det är väldigt roligt!
bookshelf

2014-08-15 @ 15:56:45
URL: http://efji.se
Postat av: Bokemman

Haha åh vad härligt det verkar!

2014-08-17 @ 22:36:13
URL: http://www.bokemman.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0