Bokvänspaket (3)

 
Tack så superdupermycket till Anna  för att hon gjorde min dag bättre! Hoppas ni tycker om videon (mina katter är som vanligt med)
 
/Anna(:
 

Kommentarer
Postat av: Amelie

Hehe, undrade om du skulle minnas min.. eh.. fina recension. Så ironiskt att jag råkar pricka så fel när jag ska välja bok för en cirkel!
Men det ska bli intressant att höra vad du tycker om boken ändå. Kan lugna dig med att säga att jag tyckte att den var ganska snabbläst iallafall!

Alltså bokmärket! <3 Är så sjukt obsessed med Sherlock nu att det är lite läskigt.

2014-02-04 @ 19:51:43
URL: http://www.ameliesboktips.blogg.se
Postat av: Anna - Boktycke

Supermysig video som alltid! Blir så himla glad av att se dem :)

Svar: Taaaack! :D Blir superglad över att du tycker om dem :)
bookshelf

2014-02-04 @ 20:20:36
URL: http://boktycke.se
Postat av: Anna

Åhh yay!! Vad kul att du gillade det :D Älskar att pyssla och kom på att du ju gillar Sherlock. Jag har faktiskt sett ett och ett halvt avsnitt nu och ska snart se vidare i serien för den verkar jättebra! :D Och du gör så kul bokvideor! Haha, älskar dina katter/statister :D

Svar: Jag blev SUPERGLAD! :D Tack! Vad kul att du har börjat titta på Sherlock (mindre kul när du måste börja vänta till nästa säsong^^)
Blir så himla glad när ni gillar min videor, tack! :D (och mina katter blir också glada kan jag lova^^
bookshelf

2014-02-04 @ 20:26:19
URL: http://readingthisworld.blogspot.com
Postat av: Lena

Alltid lika roligt att kika på dina videos!!

Svar: Tack så jättemycket, vad glad jag blir att du gillar dem! :D
bookshelf

2014-02-04 @ 21:38:42
URL: http://lenasgodsaker.blogspot.se/
Postat av: Elen [bokpotaten]

Hej, hallå! Nu är jag här och följer ditt utomordentligt fina exempel. Jag följer ju nämligen dig med, glor på dina videor och fnufflar runt här i allsköns tysthet. Det är en ovana att lurka, jag vet, men sådan är tydligen jag. Uhm, ja...
Så nu vidare till det jag skulle skriva om - DIG! Glor ju på alla dina videor och gillar hur härligt spontan du verkar samt att du inte slöar framför kameran (gillar inte såna som inte redigerar sina videor och plockar bort dötid). Så YäY för DäY! :D Hoppas du haft en fin hjärtefredag och gullat med det där supersnygga bokmärket (ett sådant får jag nog göra till mig själv i brist på genila bokvänner). En småslafsig puss på dig och dina kisar från potaten :]

Svar: Tack så jättemycket,Elen! :D <3 Vad kul att du uppskattar att jag redigerar mina videor för det tar lite tid men jag tycker liksom att det är värt det! :)
bookshelf

2014-02-14 @ 22:16:08
URL: http://bokpotaten.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0