The Bucket List 2014 (1)

Nu är det dags för årets första inlägg av The Bucket List! Jag hann med fler punkter den här veckan än vad jag från början hade räknat med! Inga superomvälvande saker, men det har ändå varit en trevlig vecka.
 
 
Jag och min syster bestämde oss en morgon klockan 9 för att ta en cykeltur. Jag är inte helt överens med mig själv än om jag ens tycker att klockan 9 är tillräckligt tidigt, men nu får det helt enkelt vara det. Det var otroligt varmt och skönt, samtidigt som det blåste lite. Perfekt väder för en cykeltur alltså!
 
Som ni kan se är jag högst lycklig över att vara ute och cykla vid den här tiden (jag är inte sarkastisk, jag ÄLSKAR att cykla på morgonen!). Påsarna under mina ögon verkar dock inte lika lyckliga, men who cares?
 
På vår cykeltur stannade vi till för att köpa lite jordgubbar och sedan satte vi oss vid vattnet och åt dem. Dock var det inte sådär perfekt som alla andra bloggare alltid målar upp det när de har köpt jordgubbar och satt sig vid vattnet för en picknick. Nej, det var svinkallt och blåste (och dessutom lyckades jag tappa påsen med jordgubbar så att några trillade ut, redan två sekunder efter att jag hade klivit av cykeln), så vi gav oss av efter ungefär tio minuter. Jordgubbarna var i alla fall väldigt goda!
 
Eftersom det var så skönt så ville vi aldrig sluta, så vi bara fortsatte att cykla längre och längre. När vi väl kom hem hade vi lyckats cykla 2.6 mil! Det behövs om jag ska klara mitt mål med att komma upp i 300 cyklade mil innan den här sommaren är slut.
 
 
De jordgubbar som vi hade köpt och som vi inte hann äta upp under cykelturen bestämde vi oss för att chokladdoppa eftersom vi faktiskt aldrig har gjort det tidigare. Vi doppade i mörk choklad och jag tyckte att det blev lite väl beskt. Dessutom fastnade alla jordgubbar på tallriken eftersom chokladen även stelnade på tallriken. Det ledde till att det inte satt kvar särskilt mycket choklad på själva jordgubbarna. Den här chokladdoppning blev alltså inte det mest lyckade vi har gjort. Något pris som bästa chokladskulptörer kommer därför troligtvis inte delas ut till oss i år på grund av jordgubbarna. 
 
 
 
Dagen efter studenten (JAG KLARADE DET!) så släpade min familj motvilligt med mig ut på en naturtripp som visade sig bli väldigt trevlig så fort vi kom dit. Vi gick runt lite i naturen och sedan spenderade vi som alltid jättemycket tid på att hitta en plats där vi kunde fika. Som alltid slutade det med att vi nästan fick sitta på parkeringen för att det var det enda stället där det inte blåste.
 
Här står jag högt upp i ett träd och är väldigt snygg (trots dagen efter studenten, host)! Min pappa var tvungen att både lyfta upp och ner mig, eftersom jag tydligen inte är någon akrobat och är ungefär lika vig som en pensionär. Eftersom en picknick inte är komplett utan antingen mat eller fika så undrar ni säkert vart det nu är, så här kommer en bild:
 
 
 Sedan hade jag också picknick en kväll tillsammans med en av mina vänner som jag inte har träffat på ett tag. Det var väldigt mysigt och vi pratade om ungefär allt och ingenting. Därifrån har jag dock ingen bild, men det var trots det väldigt mysigt! Då satt vi också vid vattnet, och det var lite mer som alla bloggare alltid säger. Inte kallt och blåsigt alltså.
 
 
 För ungefär en vecka sedan blev jag ännu en gång sugen på att spela Sims (som jag alltid blir under längre lov). Det var ett dumt beslut att starta Sims den där första gången. Nu kan jag nämligen inte sluta spela och jag tycker inte att vi ska diskutera hur mycket tid jag har lagt på Sims den senaste veckan... Låt oss gå vidare direkt.
 
Min syster lurade i mig idag att vi borde spela Nya (inte så himla nytt längre dock eftersom det kom ut på typ 70-talet) Bondespelet och jag gick på det. Jag har tyckt att det har varit roligt tidigare, men det var det verkligen inte den här gången. Kanske berodde det på att vi bara var två stycken som spelade, jag vet inte. 
 
Jag var alltså inte så här glad på riktigt, eftersom spelet inte var så roligt. Det slutade med att vi slutade spela innan någon ens hade vunnit.
 
Och här har ni en bild på mig från studenten, bara för att. Och för att mina skylt var så himla cool och verkligen passade mig! Själva "skylten", eller det som bilden satt fast på var dessutom fastklistrad på en gammal bok som mina föräldrar hade tagit bort sidorna i. Jag hade även klänning på mig vilket chockade alla, till och med mig själv. Det händer inte ofta, om man säger så.
 
Den här veckan hann jag kryssa av en hel del punkter! Vi får väl se om jag lyckas med lika många nästa vecka :)
 
Vad är det roligaste ni har gjort i veckan?
 
/Anna(:
 
 
 

Kommentarer
Postat av: MonsterSteffa

Sims <3 Ska bli spännande att se hur Sims 4 blir tycker jag!

Jag älskar bondespelet, men vill gärna sitta och prata över en kopp te samtidigt som jag spelar det spelet! Testa på det, att göra det till en lååång fikastund! :P

Svar: Jag tyckte inte om Sims 3 så mycket, så känner mig lite skeptisk inför 4....
Jag får testa det nästa gång!
bookshelf

2014-06-23 @ 01:15:37
URL: http://monstersteffa.se
Postat av: Petra

Haha, vad söt du är på din studentskylt. Och grattis till studenten!! :)

Svar: Hahaha,visst var jag^^ Tack så mycket! :D
bookshelf

2014-06-23 @ 10:03:30
URL: http://petrasbokblogg.blogspot.se/
Postat av: Jennie

Dina blogginlägg är bland det mest fantastiska jag vet! Du är så bra! <3

2014-06-23 @ 21:19:35
URL: http://jenniedorotea.blogg.se
Postat av: Beate

Hahaha, gud vilken härlig skylt du hade! :D Min vecka har bestått av att ligga i sängen och kurera mig från min mardrömsförkylning... Så det har inte hänt så mycket spännande alls - om man bortser från att jag började titta på säsong 7 av Doctor Who ;)

Svar: Hahah, eller hur! ^^ Aj, vad tråkigt att du har blivit sjuk! Jag hoppas att du mår bättre nu! Vad tycker du om s7 av Doctor Who än så länge? :)
bookshelf

2014-06-24 @ 15:10:55
URL: http://bokbeate.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0