Bokvänspaket (4)

 
Det här bokvänspaketet är en del av den bokvänscirkel som Lisa och Lucy startade för ett ganska långt tag sedan, där vi alla köpte var sin bok i en genre och nu skickar vi runt dem. TACK SÅ JÄTTEMYCKET ÄNNU EN GÅNG ANNA!
 
Och jag kom på nu när jag redigerade videon att den där sanden troligtvis syftar på författarens efternman Sandén. I'm so smart... Jag vet dock fortfarande inte riktigt vad det där djuret syftar på.
 
/Anna(:

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åhh alltid lika kul att se när du öppnar haha! :D mönstret på anteckningshäftet kanske inte framgick men det ska föreställa samma mönster som det på Cosimas dator :) hoppas du gillar Den femte systern!

2014-10-25 @ 21:49:46
URL: http://readingthisworld.blogspot.com
Postat av: jana

Oj, det var länge sen jag hörde nåt om den här bokväncirkeln! Så det var på tiden tycker jag... ;) hade nästan glömt den. Borde inte du ha en hel hög med böcker att skicka till mig nu...? ;D

2014-10-26 @ 13:45:58
URL: http://www.janasbokhylla.blogg.se
Postat av: Emma

Hej! Jag har nominerat dig till Sisterhood of the World bloggers award, här kan du läsa frågorna och vad man ska göra http://hundrabocker.blogg.se/2014/october/sisterhood-of-the-world-bloggers-award-2.html :)

Svar: TACK SÅ JÄTTEMYCKET! :D Jag ska göra den snart! :D
bookshelf

2014-10-26 @ 21:56:46
URL: http://hundrabocker.blogg.se/
Postat av: Beate

Åh vad du är söt! Så himla fint hur fangirligheten blir mer och mer ju längre tiden går! :D Nästa gång en sådan här bokvänsgrej ska hoppa igång måste jag också vara med.....

2014-10-28 @ 22:30:53
URL: http://bokbeate.blogspot.com
Postat av: Linda

Jag ville bara säga att cdon har lagt ut Merlin säsong 5 och den ska släppas den 1 december. :D <3
Älskar dina videos btw!

Svar: TACK FÖR ATT DU BERÄTTADE DET! :D Du gjorde seriöst min dag! Jag har väntat i så många år på att den ska släppas på svenska! TAACk<33 Den åker rakt upp på önskelistan ;)
Vad kul att du gillar mina videor! Tack :D
bookshelf

2014-11-02 @ 16:54:50
Postat av: elina

asså vad roligt att se att du blir så glad, man själv börjar ju smile:a haha!
men jag måste fråga om boken, fick du den eller har du den och läser den för att sen skicka vidare den till nästa? förstod inte riktigt hur den där bokcirkeln gick till :)

2014-11-02 @ 20:03:42
URL: http://johanssonelinaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0