Sebastian Darke: Den förlorade staden

Sebastian Darke: Den förlorade staden
Philip Caveney
318 sidor
Betyg: 5/5

Detta är tredje delen om Sebastian Darke och hans vänner. De ska ge sig ut på en expedition i Mendips djungel för att hitta den förlorade staden. På vägen dit stöter de självklart på trubbel. De blir överfallna tidigt och får hjälp av Jiliterna. De får bo i deras by ett tag och tydligen är Sebastian utvald till något,men vad?

Här lite fakta om de underbara karaktärerna^^

Cornelius som är mycket kort men en mycket skicklig krigare. Han stör sig också väldigt mycket på Max och gillar att retas med honom.

Sebastian som serien handlar om mest. Han lyckas alltid locka till sig tjejer och det uppstår alltid problem med tjejerna^^. Han är också en väldigt duktig krigare och även ägare till Max. Även om Max kanske inte gillar att man säger att han är ägd av någon.

Och sen självklart Max. Han är alltid hungrig och han kan prata, något som är ovanligt för en buffilop. Låt oss säga såhär: Han pratar tillräckligt mycket för alla buffiloper som finns. Plus att han nästan alltid klagar när han väl öppnar mulen. Men man kan inte annat än älska honom för hans roliga kommentarer.



Jag måste säga det igen: Jag älskar verkligen karaktärerna i de här böckerna! Min favorit är väl utan tvekan den ständigt hungriga buffilopen Max. Man blir seriöst sugen på att äga en talande buffilop. Men jag vill utfärda en liten varning. Sitter du på en buss bland människor du inte känner och inte riktigt känner för att skämma ut sig så ska du inte läsa denna boken. Risken är stor att dubörjar asgarva och alla i bussen kommer undra vad som är felet på dig.
 Gillar man böcker med spänning, missförstånd och humor ska man garanterat läsa den här serien.
På något vis känns den här serien annorlunda och nytänkande.

Och ja, den här recensionen blev lite konstig^^


/Anna(:


Kommentarer
Postat av: Naima

SPOILERS I DENNA KOMMENTAR!



Det var Jen som blev påkörd, och då började ju Chris pappa och Jens pappa bråka. Då fick Chris nog och började stoppa dom och sa att det inte var Jens och hans krig och att han älskade henne. Då vaknade Jen och hon hörde allt vad han sa och det slutade typ med

''När du såg hans blick så visste ni att inget kunde stoppa er över att vara tillsammans''

Nått vid den stilen var det :P

2010-09-19 @ 19:40:57
URL: http://crazyinbooks.blogg.se/
Postat av: Malin

MAX<3<3<3<3<3

2010-09-19 @ 20:24:39
Postat av: Naima

SPOILERVARNING!

Nej, hon dog inte :) Haha jag förstår dig, när jag för första gången läste Eclipse förstod jag ingeting om Jacobs del på slutet.

2010-09-21 @ 18:08:38
URL: http://crazyinbooks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0