Svarta hjärtat

För det första, förlåt för dålig uppdatering. Men som sagt så måste man prioritera saker här i livet. Det kanske inte jag är någon mästare på,men ändå^^
Det verkar ju ändå inte vara särskilt många som hinner läsaxD

Idag har jag legat hemma och varit sjuk så jag har passat på att läsa ut Svarta hjärtat av Justin Somper. Det har tagit ett tag men som sagt, tidsbrist.

Svarta hjärtat
Justin Somper
368 sidor
4,5 poäng



Detta är del fyra i serien Vampyrater.

Ännu ett vampyratskepp har börjat hemsöka haven och lämnar enbart förödelse i sina spår. När så en högt uppsatt piratkapten dödas har Piraternas förbund fått nog. Under ledning av den nyutnämnda kaptenen, Cheng Li, sänder man ut ett skepp med vampyrjägare. Och med sig i sin unga och driftiga besättning har hon underbarnet, Connor Tempest.

Samtidigt får Connors tvillingsyster, Grace, uppleva den bitterljuva återföreningen med deras mamma, Sally, som har viktiga och chockerande saker att berätta för sin dotter. Ju mer Grace får veta om familjens förflutna, desto mer inser hon vilken skrämmande och osäker framtid hon och brodern går till mötes.


Jag älskar den här serien! Och eftersom det finns fyra böcker på svenska så känner man ju karaktärerna mycket bättre än om det bara hade varit en bok. Dessutom är det inte någon trist piratbok, detta är underhållning på hög nivå. Jag älskar karaktärerna och jag älskar det fyndiga namnet: Vampyrater.
Man fick veta väldigt mycket om Graces och Connors bakgrund i den här boken och saker är inte riktigt som man trodde att de var.
Det här kanske inte är min favoritbok i den här serien men jag älskar den definitivt.
Relationerna till olika personer i boken förändras också och även vissa personer förändras..

Tyvärr var det mycket fel i översättningen och språket kändes inte så jättebra överallt. Det var ett stort minus men absolut inget som förstörde boken.

Jag vill absolut rekommendera den här serien till alla:D


/Anna(:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0