Day 11: A book you hated

Hata är ett väldigt starkt ord,men jag måste nog säga Mer än ögat ser, Slumpens bok och Tusen gånger starkare.

Mer än ögat ser hade bara några bra scener och de var de få gånger som Seth var med.
Slumpens bok gjorde mig bara riktigt besviken för det var så sjuuukt mycket stavfel, nästan på varenda sida och det är inte okej.
Tusen gånger starkare vet jag inte. Jag ogillade den bara väldigt starkt. Inget hände ju och problemet blev ju inte direkt löst.





Förresten, tycker ni att det blir för tråkigt med citat från City of Bones eller vill ni ha fler? För det finns ju massa roliga men jag vill ju liksom inte tråka ut er, för även om jag älskar dem så kanske inte ni gör det.

/Anna(:

Vampire Diariesparodi av Hillywood Show

De är så sjukt duktiga att det inte är sant!



Även den här är sjukt bra!:D
Och äntligen har den kommit,som jag har väntat på den!´

Tyckte ni att den var bra? Gillar ni Hillywood shows parodier? Vilken är er favoritparodi av dem?

/Anna(:

Citat: City of Bones

Har fått en förfrågan om ännu fler citat från City of Bones, gärna säger jag bara, den här boken är underbart rolig rätt ofta( ungefär alla gånger Jace är med).

"What time is it,anyway?"
"About five."
"In the
morning?" She glared at him. "You'd better have a good reason for waking me up."
"Why,were you having a good dream?"
She could still hear music in her ears, feel the heavy jewels brushing her cheeks. "I don't remember."
He stood up." One of the Silent Brothers is here to see you.Hogde sent me to wake you up. Actually, he offered to wake you up himself, but since it's five a.m, i figured you'd be less cranky if you had something nice to look at."
"Meaning you?"
"What else?"

City of Bones av Cassandra Clare
Clary och Jace s 162

Har man inte läst boken så kanske det kan vara lite svårt att förstå,en varning bara^^


/Anna(:

Nya böcker från bokrean

Jag var inne i stan igår för att se om det fanns några bra böcker på bokrean men jag hittade inget tyvärr.
Idag fick jag hem mina böcker från Bokus, kommer ni ihåg att jag sa att det var tre stycken? Jag fick bara två av dem för den tredje var tyvärr slut(Dead Deep av Justin Somper)..
Jag är tyvärr lite besviken på en av böckerna för den var väldigt fult vikt,det var hål i kartongförpackningen de kom i så kanten på boken har stuckit ut och blivit helt vikt och ful. Jag ska nog skicka tillbaka den, förhoppningsvis kan jag få en ny.


Jag har ju redan läst Törst och Fruset blod men jag tyckte om dem så mycket att jag gärna vill äga dem:)

Kanske inte så farligt vikt men det är inte så himla roligt ändå, plus att det faktiskt ser värre ut i verkligheten.

Förresten, det kommer nog dröja tills ni får en bokrecension nästa gång men jag kämpar vidare med City of bones. Det går bra förutom att jag verkligen är förvirrad, någon som kan förklara lite snabbt vad The Clave är? Det har varit så himla mycket fakta att ta in att man glömmer av vissa saker de sagt^^ Men jag förstår faktiskt det allra mesta,superkul ju!

Har ni köpt några böcker på bokrean?

/Anna(:

Veckans musik

Nu kommer ju Veckans musik väldigt tätt men det är för att förra veckans musik kom lite för sent. Idag är det ju tisdag och tisdagar är ju den dagen då jag lägger upp Veckans musik.



Pack up- Eliza Doolittle

Jag tycker att den här låten är lite småmysig och jag gillar själva soundet(:
Vad tycker ni?

/Anna(:

Citat: City of Bones

The door flew open. Jocelyn gave a little scream.
"Jesus" Luke exclaimed.
"Actually, it's just me," said Simon. "Although I've been told the resemblance is startling".

City of Bones s.28
Luke och Simon

/Anna(:


Day 10:Favorite classic book

Hmm... Jag läser inte så mycket klassiskt även om jag skulle vilja det, det kommer ju ut så mycket nytt som jag ändå inte hinner läsa allt av.
Jag läste den lättlästa versionen av Stolthet och fördom av Jane Austen i höstas och den var väldigt bra så jag väljer den. Någon gång kanske jag läser den "riktiga" eller vad man ska säga.



Läser du mycket klassiker?


Och förresten,lyllos er som har sportlov nu. Jag hade mitt vecka 7 så nu är jag tillbaka i skolbänken igen,suck..
/Anna(:

Day 9 A book you thought you wouldn't like but ended up loving

Med risk att låta väldigt tråkig: Twilight och Linas kvällsbok 1&2

Twilight tvingade en klasskompis på mig, då läste jag inte direkt kärleksböcker så jag trodde verkligen inte att jag skulle gilla den men jag älskade den och det var nog runt den tiden som jag började gilla kärleksböcker.

Linas kvällsbok läste jag i somras och den trodde jag inte heller att jag skulle gilla men jag älskade den också. Och jag blev tvingad att läsa den också..

Vad underbart det kan vara att bli tvingad ibland (städning var inte inräknat som något roligt tvång)


/Anna(:

Skandaler

Titel: Skandaler
Författare: Sara Shepard
Sidantal:238
Betyg:8.5/10
Serie:Pretty little liars 3

Serien om de fyra tjejerna som blir förföljda av A fortsätter. Tjejernas innersta hemligheter har avslöjats men fortfarande finns det vissa hemligheter kvar att avslöja, och det är det A tänker göra. De fyra tjejerna har det riktigt jobbigt och om tjejerna tror att det inte kan bli värre så har de fel.
Men A begår ett misstag och en av tjejerna kommer på vem det är,men det är farligt att veta också.

Den här boken var inte riktigt lika bra som de två tidigare, men den var ändå väldigt spännande och det var många saker som gick åt pipsvängen i den här boken också. Jag tänker inte berätta för er vad exakt som hände men jag gillade inte det som hände Aria i slutet.
På något vis känner jag på mig att den här författaren inte kan ha alla indianer i kanoten med tanke på att hon i början av boken skriver: De talade aldrig illa om Ali. Det var en lika stor hädelse som att bränna Rosewood Days flagga eller medge att Johnny Depp inte var så himla söt egentligen- att han i själv verket var obehaglig och gammal.

Och nu när ni läser den kursiva texten ovanför så känner jag absolut också att ni reagerar på det där med Johnny Depp. Hon har fått allt om bakfoten, han är inte alls obehaglig och gammal, kolla här bara:


Förlåt, det var inte meningen att glida ifrån ämnet. Men boken var faktiskt jättebra och man fick liksom veta helt nya saker om tex Spencer. Jag är positivt överraskad över hur otroligt bra hon har fått ihop allt. Hur allt liksom hänger ihop,ännu har jag inte märkt några brister. Bristen kan väl vara att A inte längre verkar vara den jag först trodde att det var..

Men läs den här serien(titta inte på omslagen) för den är superbra och jag vill bara ha fortsättningen(hör ni det nu biblioteket?)
Och än en gång, förlåt för att jag tog med det där med Johnny Depp.

/Anna(:

Veckans musik

Den här veckan har jag totalt glömt bort Veckans musik(igen), vi kan ju skylla det på att jag har sportat så mycket nu under sportlovet(host,host) att jag glömt av det.

Born this way- Lady Gaga

Den här veckan blir det självklart Gagas nya låt! Väldigt bra!

Vad tycker ni om Lady Gagas nya låt? Är den lika bra som hennes andra eller gillar ni henne inte?

/Anna(:

VAMPIRE DIARIES!

Om 20 minuter börjar Vampire Diaries äntligen igen! TJOHO!



/Anna(:

Överlycklig och smått livrädd

Det är väl det bästa sättet att sammanfatta mina känslor just nu. Jag blev helt överlycklig när jag såg att City of Bones och City of Ashes fanns att hämta ut på mitt bibliotek. Samtidigt blev jag livrädd för tänk om jag inte klarar av att läsa dem..
Jag ser verkligen,verkligen fram emot att läsa de här böckerna ändå!
Fina som tusan är de också, speciellt City of Ashes!

Vilket är erat favoritomslag? Ni får även välja på de andra böckerna i serien.

/Anna(:


The Chosen One

Titel: The chosen one
Författare: Carol Lynch Williams
Sidantal: 213
Betyg:8/10
Språk: Engelska


Kyra bor tillsammans med sin familj, inte någon helt vanlig familj. Hennes pappa har nämligen tre fruar och Kyra har runt tjugo syskon. Hon bor inte i något vanligt samhälle utan hon och hennes familj bor tillsammans med The Chosen Ones. Kyras liv var underbart till den dagen då hon fick reda på att hon skulle bli tvungen att gifta sig med sin femtio år äldre farbror, som dessutom redan har sex fruar. Kyra är nämligen inte som alla andra, hon vägrar att anpassa sig och hon tänker absolut inte gifta sig med sin farbror.
Två hemligheter har hon också: Hon älskar att läsa och hon är kär i Joshua.
Men när Kyra vägrar att gifta sig med sin farbror så uppstår problem, även för hennes familj.

Den här boken var väldigt bra men samtidigt väldigt smärtsam och hemsk. Det är hemskt att behöva läsa om en fjortonårig flicka som ska bli tvingad att gifta sig med sina sextioåriga farbror. Det som däremot var bra var att Kyra inte bara lät det ske, hon gjorde verkligen något för att försöka stoppa det här. Även om det var svårt så slutade hon inte kämpa.
Det som också gjorde att jag gillade Kyra var att hon gillade böcker. Väldigt smart drag av författaren egentligen för man börjar ju verkligen gilla någon som gillar böcker om man själv gillar böcker. Böckerna betydde ju verkligen mycket för Kyra och det var underbart att läsa om det. Jag är glad att jag inte levde där för jag hade inte stått ut med att inte få läsa böcker, fast de fick läsa bibeln.
Boken var ju även sprängfylld med kärlek, både till böckerna, till Joshua(som jag verkligen gillade) och till familjen.
Den här boken är absolut läsvärd även om den är hemsk, den är faktiskt väldigt mysig också. Det känner jag nu när jag tänker på den såhär i efterhand.

Bästa med boken: Kyra och allt som hon älskade. Kyra var verkligen en kärleksfull person,även om hon inte lät andra stoppa hennes drömmar.
Sämsta med boken: Ibland blev jag lite trött på allt tjat om att de måste vara lydiga och göra som de blev tillsagda och sådär.
Ålder den passar för: Jag säger väl tonåringar igen, men man måste även kunna läsa ganska bra på engelska för den finns inte på svenska vad jag vet.

/Anna(:

Födelsedagsbok

Jag önskade mig inget i födelsedagspresent och jag vet inte varför. Jag kände bara inte att jag behövde något just då, ni ska liksom se mitt överfulla rum(och det var faktiskt nyss julafton)^^. Men självklart fick jag massor av awesome grejer ändå. Det enda jag fick i bokväg förutom presentkortet var den här mysiga boken:

Liten bruksanvisning för livet i tonåren

Visst var den gullig!

Förresten så beställde jag hem några böcker från bokrean(och en annan) häromdagen, men ni får inte veta vilka förrän jag får hem dem;)

/Anna(:

Day 8 Most overrated book

Inte något jättesvårt val för mig tror jag. Jag väljer Tusen gånger starkare. Jag läste den och tyckte verkligen inte om den.Nu har den blivit både film och alla som har läst den har verkligen beundrat den.
Jag kan verkligen inte hålla med, i och för sig var det två år sedan jag läste boken, fast jag tyckte ju inte om filmen heller.



Gillade du den eller gillade du den inte?

/Anna(:

Day 7 Most underrated book

Hmm.. Mest underskattade bok..
Den första jag kommer att tänka på är Linas kvällsbok. Men kanske är den inte alls underskattad? Den finns ju som film, kanske är det bara jag som är efterbliven med att läsa den?
Men jag säger Linas kvällsbok 1&2 för jag vet nästan ingen som läst den(om jag inte har tvingat dem) och den är faktiskt sjukt bra.


Nu har ni chansen att motbevisa mig. Har ni läst Linas kvällsbok? Vad tyckte ni i så fall?

/Anna(:


Dagens fråga

Det var ett tag sedan jag hade Dagens fråga nu men jag kom på en fråga nu när jag satt och tittade på TV.

Har ni beställt något från bokrean redan eller planerar ni att göra det? Eller väntar ni tills bokrean börjar i affärerna?

Själv funderar jag på att köpa de två första i VA och även två böcker i Klara-serien för jag vill ha alla dem.


/Anna(:


Alla hjärtans dag

Idag är det Alla hjärtans dag, något som jag inte brukar fira sådär jättemycket,men det är väl lite småmysigt.
Om man nu är som jag och inte har så mycket annat för sig idag så kan man ju alltid läsa en kärleksbok.


Jag antar att väldigt många redan läst Twilight men då kan man ju alltid bläddra lite i den och läsa sina favoritkapitel.

I Det händer nu utlovas nästan bara kärlek, och inte helt vanlig kärlek heller, eller det är väl fel att säga så,men vad jag menar är att det inte är tjej som blir kär i kille och kille som blir kär i tjej. Trevlig bok som tusan!

Lite mer lättläst bok om hur svår kärlek kan vara om man blir kär i någon man egentligen inte vill bli kär i.
Och när man har läst ut denna rätt så lättlästa bok så kan man ge sig på fortsättningen som till och med är bättre. Den heter Vad min flickvän inte vet.

En underbar kärleksbok om en kille och en tjej som varit kompisar sedan de var små. Killen är kär i tjejen men vågar inte berätta det för henne. Jag totalälskade den här boken!

När man gör en sådan här lista över kärleksböcker så måste man ju verkligen ha med vad som helst av Katarina Von Bredow, hennes böcker är grymt bra.

Vill man läsa något nytt istället för Twilight och tycker att övernaturliga varelser är trevligt då ska man läsa Fallen ängel. Väldigt bra och romantisk.


Vill ni har mer tips är det bara att fråga för jag älskar kärleksböcker:D

Har ni något tips på kärleksböcker som man absolut måste läsa?

/Anna(:


Hemligheter

Titel:Hemligheter
Författare: Sara Shepard
Serie: Pretty Little Liars 2
Sidantal:250
Betyg:9/10


Signaturen A fortsätter gäcka de forna bästisarna, Spencer, Aria, Emily och Hanna - oskiljaktiga tills gemensamma vännen Alison försvann spårlöst för tre år sedan. Hon som visste deras mörkaste hemligheter.

Nu återfinns Alisons döda kropp nergrävd i en trädgård, men A fortsätter att trakassera vännerna och verkar veta ALLT. Om det inte var Alison som skickade alla dessa hotfulla meddelanden vem kan det då vara?

Text från Adlibris igen, bara för att jag har sportlov och är sjukt lat.

Jag älskade den här boken, precis som jag älskade första boken. Superbra. Tyvärr var inte Arias kapitel lika bra som i första boken och det var ju lite synd eftersom jag gillade henne bäst. Däremot så var Spencers kapitel väldigt bra. Eftersom jag läste Lögner och Hemligheter i stort sett direkt efter varandra och det var ett tag sedan jag läste ut dem så glömmer jag vilka grejer som var med i första boken och vilka som var med i andra.

Jag tror faktiskt att jag har listat ut vem A är, en är ju iallafall utesluten nu.Jag kommer antagligen börja i Skandaler efter att jag läst ut The Chosen One (japp, ni läser rätt, den är på engelska). Egentligen läser jag Snapphaneresan men jag är mer sugen på Skandaler.

Bästa med boken: Den är ytlig men samtidigt sjukt spännande. Man får följa fyra olika personer så det finns alltid någon som man känner igen sig i.
Sämsta med boken: Alla klädesmärken och sådana saker som jag inte vet något om, de får mig att känna mig obildad.
Ålder de passar för: Tonåringar som gillar kärlek och ytligheter. Men man får helst inte vara mindre mesig än jag för den kan vara lite läskig, iallafall med mina mått mätt.

/Anna(:



Day 6 A book that makes you sad

Förlåt,alltså jag måste verkligen skärpa mig med uppdateringarna. Det var ungefär en vecka sedan jag läste ut Hemligheter och jag har fortfarande inte skrivit en recension om den. Fy skam.


En bok som gör mig ledsen.. mmh, jag får iallafall en stor klump i magen varje gång Edward lämnar Bella i New moon. Men jag är inte någon person som är direkt överförtjust i ledsamma böcker. Jag tycker bättre om att bli glad av böcker.

MEN NU KOM JAG PÅ DET!! En bok som gjorde mig så sjukt ledsen var Skuggkysst! Fy tusan vad den gjorde mig ledsen. Jag blev på dåligt humör resten av dagen(och några dagar efter) efter att jag hade läst ut Skuggkysst. Usch,riktigt smärtsam var den.


Kul att jag svarar ungefär samma bok på varenda fråga och använder samma bild..

/Anna(:

Day 5 A book that makes you happy

Jadu, nu måste jag nog ta fram min lista för jag kan inte komma på någon bok som gör mig glad bara sådär på rak arm(inte på böjd arm heller för den delen).

Måste nog säga (varnar er att det kommer vara flera böcker precis som vanligt, beslutsångest deluxe) att jag väljer Saknad-serien av Meg Cabot och Sebastian Darke-serien.

I Saknad-serien så älskar jag Jess och hon är så tuff så man blir liksom glad av henne.
I Sebastian Darke så gör buffilopen Max mig glad. Han är så himla pessimistisk på ett roligt vis och jag blir verkligen sugen på att äga en buffilop!




/Anna(:


Tusen tack(:

Idag gjorde mina två kära vänner så att jag inte behöver få dåligt samvete om jag köper böcker på bokrean. Jag fick nämligen ett presentkort på bokhandeln(jag fyller år på lördag) i stan och det är ju asbra såhär i bokreatider!
Tusen tack, ni har gjort att jag kan gå loss på bokrean;)

/Anna(:

Day 4 Favorite book of your favorite series

I Twilight- serien så är Ljudet av ditt hjärta min favorit.
I Vampire Academy är Skuggkysst min favorit hittills.
I Pretty little liars så är Lögner min favorit,men ärligt talat så vet jag inte om det räknas med tanke på att jag bara läst de två första böckerna.

Jag är förvånad över att jag lyckades göra ett så kort inlägg!



Förresten så är jag väl medveten om att det egentligen gått mer än fyra dagar men jag har inte riktigt hunnit(eller något liknande)

/Anna(:


Veckans musik

Förlåt,glömde fullständigt av Veckans musik igår men det kommer nu istället.


This=love- The Script

Fin och bra låt av The Script som även gjort Breakeven.


Imorgon är det dags för Nationella proven i svenska igen,uppsats i tre timmar. Fy. Tänk om man får blackout och inte kommer på något att skriva..

Lycka till alla nior som ska göra samma prov som jag imorgon!

/Anna(:


Day 3- Your favourite series

För ett tag sedan hade det varit självklart att jag skulle svara The Twilight Saga men nu vet jag inte riktigt längre. Jag har läst väldigt många bra böcker på senaste tiden och har fått många nya favoritböcker och serier.
Jag tycker till exempel väldigt mycket om Vampire Academy. Men jag väljer nog ändå mellan de två serierna nu,och ärligt talat(även fast jag bara har läst två av böckerna ) så gillar jag även Pretty Little Liars väldigt mycket.

Så jag kan inte riktigt bestämma mig,men Twilight får det bli för tillfället,eller nej,jag vet inte.


Vilken är eran favoritserie? Ni kanske har lättare för att bestämma er än vad jag har.
/Anna(:

Lögner

Titel: Lögner
Författare: Sara Shepard
Sidantal:222
Betyg:9/10

(Eftersom jag för en gångs skulle tagit bilden själv så får ni nöja er med att jag inte skriver något egen text om vad den handlar om, utan lånar från typ Adlibris,man kan ju liksom inte få allt här i världen)

Mystiska meddelanden från signaturen A sprider skräck i det forna tjejgänget. Vem vet allt om dem? Även deras intimaste hemligheter! Kan det vara Alison, vännen som försvann spårlöst från det där pyjamaspartyt för tre år sedan

Alla har något att dölja men speciellt high school-tjejerna Spencer, Aria, Emily och Hanna. Till synes oskyldiga flickor, men skenet bedrar.

Se bara på Spencer som går bakom ryggen och strular med syrrans pojkvän. Aria som fantiserar om sin lärare. Emily som har pojkvän men faktiskt är galet kär i den nya tjejen på skolan. Och Hanna som använder så fula knep för att hålla sig i form.


Jag älskade den! Jag kunde känna igen mig lite i varje karaktär men mest Spencer och jag gillar när man kan göra det.
Det är också väldigt skönt med en ytlig bok, det behövs liksom ibland.
Min favorit att läsa om är Aria, antar att det är kul att läsa om tjej som blir kär i lärare, förbjuden kärlek liksom.
Det som tyvärr var jobbigt för mig, som inte är särskilt insatt i modeindustrin, var alla märken de rabblade upp hela tiden. Det var nya märken på kläder och skor hela tiden och min mun blev till ett större och större frågetecken för varje märke. Som ni märker är jag verkligen nere och petar i detaljerna för att hitta något som inte var bra för jag tyckte verkligen att den här boken var väldigt bra( så pass bra att jag började i andra boken direkt, något som inte brukar inträffa särskilt ofta för mig).
Omslagen är enligt mig väldigt misslyckade och man ska absolut inte döma boken efter omslaget den här gången för boken förtjänar ett mycket bättre omslag.

Megabra bok om man känner för att vara lite ytlig ett tag, men den är faktiskt spännande och lite läskig(jag är inte van vid deckare) och det gör den till en bladvändare som man inte kan sluta läsa i förrän man vänt sista sidan, och efter det ger man sig genast på andra boken;)

Jag lovar att jag ska försöka använda ordet "liksom", jag hade med det minst tre gånger i den här texten,inte bra.

/Anna(:


Day 2- A book that you’ve read more than 3 times

 Ja, jag är tyvärr en sådan där person som inte hinner med omläsningar så ofta. Det kommer så mycket nya böcker hela tiden så man hinner inte läsa om. En serie jag läst fler än tre gånger är i alla fall Klara-serien av Pia Hagmar och det är nog antagligen de enda böckerna jag läst tre gånger. Inte helt säker,men jag antar det.



/Anna(:

Day 1: Best book(s) you read last year

Jag antar att jag borde ha tittat över vad det var för frågor innan jag bestämde mig för att göra den här frågesporten^^
Jag kommer i alla fall inte välja en bok som jag liksom läste om och läst för första gången 2009 eller så. Jag kommer bara välja på de böcker jag läste för första gången förra året.

Just nu väljer jag mellan Skuggkysst av Richelle Mead, Linas kvällsbok 1&2 av Emma Hamberg och Fallen ängel av Becca Fitzpatrick.

Och jag är ledsen men jag kan inte välja(eller jag tror att det lutar mest mot Skuggkysst,men jag vet ärligt talat inte) så jag bestämmer att jag får välja alla dessa böcker. Som alla bokälskare vet så är det nästintill omöjligt att bara nämna en.


Sen så läste jag ju typ asmånga andra megabra böcker, men jag kan inte sitta och rabbla alla dem, till och med jag skulle tycka att det blev tröttsamt efter ett tag.

/Anna(:

Ingen sommar utan dig

När jag först läste ut Sommaren jag blev vacker av Jenny Han så visste jag inte att det skulle komma en uppföljning. Efter ett tag läste jag på någon blogg om någon som hade läst fortsättningen och blev väldigt glad för jag gillade den här boken. Snart kommer det äntligen på svenska och då kommer den heta:


Ingen sommar utan dig
och den släpps tredje maj.
Någon handling hittade jag inte men det tar nog vid ungefär där det slutade.

/Anna(:

30 dagars utmaning

På många bloggar som jag läser(som inte handlar om böcker) har jag läst om alla som har gjort den där 30 dagars utmaningen. Nu är det någon som har gjort en sådan utmaning för bokälskare och jag är inte sen att hoppa på:D
Hittade denna lista på Bokhora

Day 01 – Best book you read last year
Day 02 – A book that you’ve read more than 3 times
Day 03 – Your favorite series
Day 04 – Favorite book of your favorite series
Day 05 – A book that makes you happy
Day 06 – A book that makes you sad
Day 07 – Most underrated book
Day 08 – Most overrated book
Day 09 – A book you thought you wouldn’t like but ended up loving
Day 10 – Favorite classic book
Day 11 – A book you hated
Day 12 – A book you used to love but don’t anymore
Day 13 – Your favorite writer
Day 14 – Favorite book of your favorite writer
Day 15 – Favorite male character
Day 16 – Favorite female character
Day 17 – Favorite quote from your favorite book
Day 18 – A book that disappointed you
Day 19 – Favorite book turned into a movie
Day 20 – Favorite romance book
Day 21 – Favorite book from your childhood
Day 22 – Favorite book you own
Day 23 – A book you wanted to read for a long time but still haven’t
Day 24 – A book that you wish more people would’ve read
Day 25 – A character who you can relate to the most
Day 26 – A book that changed your opinion about something
Day 27 – The most surprising plot twist or ending
Day 28 – Favorite title
Day 29 – A book everyone hated but you liked
Day 30 – Your favorite book of all time

Den första kommer förhoppningsvis senare idag(:

Gör den ni också!:D


/Anna(:


Läst i January

När man läser rubriken kanske man får för sig att jag läst något på engelska, tyvärr,men så är icke fallet.
Jag började på den här listan igår men råkade på något underligt vis trycka bort den och sedan orkade jag inte börja om,men idag tar vi nya tag!
Hade hemskt gärna velat läsa fler böcker den här månaden men det blev inte så.

Antal lästa böcker: 5
Antal lästa sidor: 935

Bästa bok: Det händer nu. Jag blev faktiskt förvånad över att den var så pass bra. Jag hade inte så höga förväntningar så det var kul:)


Sämsta boken: Ärligt talat så vet jag inte, plus att jag inte riktigt kan jämföra de böckerna jag läst med varandra med tanke på att jag liksom läst Kalle Skavank och Dalslandsdeckarna(jag vet, man tycker först att: Jo men 5 böcker, det är väl ändå inte så fruktansvärt lite, men sedan när man får se vilka böcker jag läst så kanske man ändrar sig).

Alla lästa böcker i januari:
Det händer nu- Sofia Nordin
Huggormens spår- Pia Hagmar
Kalle Skavank: Snokar i Orminge- Petrus Dahlin
Vampire Diaries: Uppvaknandet-L.J Smith
Här ligger jag och blöder- Jenny Jägerfeld

Nu hoppas vi på att februari blir en bättre läsmånad! Jag håller på med slutspurten i Lögner av Sara Shepard. Mycket bra bok!

/Anna(:

Veckans musik

Ja, förra veckan missade jag visst Veckans musik. Antagligen för att jag varken hade tid eller ork(läxor+ huvudvärk)
Idag tror jag att jag tänker välja en låt från mitt favoritband. Det ni!



Dog days are over- Florence+the machine

Mitt favoritband är alltså Florence+the machine och jag har gillat dem sedan maj 2010 ungefär(:

Vilket är erat favoritband/artist?

/Anna(:

RSS 2.0