Någon mer än jag som blir väldigt sugen?

David is the son of a famous French child psychologist. Zelda is his father's new patient. Zelda believes she's from outer space. David believes she's TOTALLY BONKERS. But totally bonkers doesn't mean much to a boy who's 14 and in love, and soon David and Zelda are tearing around Paris as she looks for her chosen one so that she can take him back to her planet. And who is her chosen one? The same guy millions of girls wish they could fly away with: Johnny Depp! This wacky novel by a debut author is an irresistible mix of love story, police caper, sci-fi adventure, and laugh-out-loud fun.

Jag skulle ärligt talat(i alla fall nästan) kunna köpa den här boken bara för titeln. Och att handlingen verkar kretsa kring Johnny Depp är ju bara underbart. Om den här kommer ut i paperback senare så måste jag nog köpa den och se vad det är för något!
Den kommer ut första juni,imorgon alltså.
Synd att omslaget inte var så fint, jag hade kunnat tänka mig mycket finare omslag(tex med Johnny Depp på).

Någon mer än jag som blir sugen?

/Anna(:

Veckans musik v.22


I think we're alone now- The Birthday Massacre

Den var med i avsnitt 18 av Vampire Diaries. Ni som ser Vampire Diaries vet säkert att det var under den här låten som Damon dansade sin roliga dans^^.

/Anna(:

Min ena bokhylla


Det här är hur den ser ut på långt håll. Som ni ser så är bara första hyllan fylld med böcker. Den andra hyllan innehåller lite dagböcker, mina dvd-boxar och pirates-boxen med böckerna m.m
Bildkvalitén är väldigt dålig för det är mörkt där bokhyllan står..


Kommer räkna upp böckerna i ordning.
Slaget om Keladon-Philip Caveney
Anna and the french kiss-Stephanie Perkins(inte läst)
Tornrummets hemlighet- Niklas Janz(inte läst)
Magi- Angie Sage(inte läst)
Piratika- Tanith Lee (inte läst)
Piratika 2- Tanith Lee(inte läst)
Om jag kunde drömma-Stephenie Meyer
När jag hör din röst-Stephenie Meyer
Ljudet av ditt hjärta-Stephenie Meyer
Bree Tanners andra liv- Stephenie Meyer
Törst-Richelle Mead
Fruset blod-Richelle Mead
Löftet- Richelle Mead
Andens kraft- Richelle Mead

Ignorera de böcker jag redan räknat upp
Vad mina vänner inte vet- Sonya Sones
Vad min flickvän inte vet- Sonya Sones
Shoo len- Douglas Foley(inte läst)
Harry Potter och De vises sten- J.K Rowling
Harry Potter och hemligheternas kammare-J.K Rowling (typ inte läst)
Harry Potter och fången från Azkaban-J.K Rowling (typ inte läst)
Harry Potter och den flammande bägaren-J.K Rowling(inte läst)
Harry Potter och fenixorden-J.K Rowling(inte läst)
Böcker som ligger på de andra:
The Summoning- Kelley Armstrong(inte läst)
Night on Terror Island-Philip Caveney(inte läst)
De kom från norr-Jackie French

Ignorera än en gång de böcker jag redan nämnt.
Harry Potter och halvblodsprinsen- J.K Rowling(inte läst)
Harry Potter och dödsrelikerna-J.K Rowling(inte läst)
I det här trädet- Katarina Kieri,Per Nilsson
Larklight-Philip Reeve(inte läst)
Tiara och Dr Martens-Meg Cabot
Spotlight-Meg Cabot
Kär?- Meg Cabot(inte läst)
Till er tjänst- Meg Cabot(inte läst)

Detta var som sagt bara min ena,jag har en till. Får se om jag visar den någon gång:).

Vad läser ni nu?
/Anna(:

Dagens fråga

Hur är eran bokhylla fixad? I alfabetisk ordning efter författaren, i storleksordning,i färgordning ,eller på något helt annat sätt?

Jag har två bokhyllor(varav en som jag inte gillar så jättemycket) och den ena har jag i storleksordning. Innan jag fick den så tänkte jag alltid att jag skulle ha en bokhylla som var sorterad efter författarens efternamn,men när jag väl fick min nya bokhylla så märkte jag att det skulle se mer "rent" ut om jag hade i storleksordning. Så det har jag. Min andra är helt konstig och det enda sättet att ha böckerna på är att stapla dem på varandra med den största i botten och sedan bygga uppåt med mindre böcker.

Om ni vill kan jag ju alltid lägga upp bilder på mina bokhyllor imorgon.

Lägg in en bild på er bokhylla på er blogg ni också!:)


/Anna(:


Ny biblobok


Den andre Will Grayson- David Levithan och John Green

Jag har läst första meningen i den här boken och om den fortsätter såhär så kommer den vara riktigt rolig. I alla fall om man har samma humor som jag.


När jag var liten brukade pappa säga: "Will, du kan peta dina vänner från din kompislista, och du kan peta dig själv i näsan. Men peta aldrig dina vänner i näsan."

Ungefär på den nivån ligger min humor, men så kanske man ska väga in också att jag har haft väldigt snålt på roliga saker den här veckan med tanke på hur stressigt det har varit med alla prov. Och läxorna slutar inte den här veckan, absolut inte. Det skulle inte förvåna mig om någon gav oss läxa till självaste skolavslutningsdagen.
Detta kanske också kan göra att ni förstår varför det har varit lite dåligt med inlägg på sista tiden. JAG VILL LÄSA! Jag vill bara sätta mig ner och läsa,läsa,läsa och läsa. Och kanske läsa lite mer.Omformulering(eftersom att det enda jag i stort sett gjort denna vecka är att läsa): Jag vill läsa något bra,jag vill läsa något bra och jag vill läsa något bra som inte heter biologibok eller häfte om Andra världskriget. Men snart är det sommarlov.

/Anna(:

Veckans musik v.21

För det är v.21 va? Jag har ingen koll känner jag.


Hair-Lady Gaga


Lägger även in den här videon som jag sett lite här och var. Det är Sonya Sones(författaren till Vad mina vänner inte vet och Vad min flickvän inte vet) som tackar Sverige för att hon kom två i bokjury-röstningen i år.

/Anna(:

Spotlight


Titel:Spotlight
Författare: Meg Cabot
Sidantal:229
Betyg: 6/10
Serie: En prinsessas dagbok(2)
Originaltitel:Princess in the spotlight

Prinsessan Mia har tre stora problem(och en hel del andra småproblem).
1: Hennes mamma är gravid med Mias mattelärare.
2.Hon har fått ett kärleksbrev från någon, och hon vet inte vem det är.
3. Hon ska bli intervjuad i TV och har ingen aning om hur hon ska uppföra sig.
Hennes  småproblem är väl att hon inte riktigt vet hur hon ska vinna Michael Moscovitz hjärta. Han är dessutom Mias bästa väns bror.
Mias farmor fortsätter att öva upp henne till en prinsessa. Tyvärr går det inte så bra eftersom Mia inte ens vill bli prinsessa, och hon hatar sin farmor.

Det här är en lättsam bok, dock tycker jag inte riktigt att den här lever upp till mina Cabot-förväntningar. Om ni har läst mina tidigare recensioner så vet ni att jag var lite besviken på första boken i den här serien också. Men ännu har jag inte slutat hoppas(kanske för att jag har köpt både trean och fyran och hoppas innerligt att jag inte har slösat bort mina pengar?).
Men även den här har sina roliga stunder, och sina mindre roliga stunder när jag inte förstår vad det är Lilly Moscovitz försöker klämma fram med sitt alldeles för komplicerade språk.
Jag vet inte om jag är den enda som upplever att Lilly har ett irriterande språk med svåra ord,men jag hänger i alla fall fast vid det.

Nästa gång jag blir trött på att läsa tjocka böcker så ska jag absolut plocka upp tredje delen. För de är faktiskt mysiga att läsa och man bara fortsätter läsa. Även i den här boken är det väldigt korta kapitel så jag antar att det beror på det(när kapitlena var längre än tre sidor så blev jag lite grinig för att kapitlen var så långa, då antar jag att ni förstår hur korta kapitlen verkligen var).

Bästa med boken: Lukten. Just min bok luktar alldeles underbart. Jag kan lukta flera gånger på den utan att få nog. Och sen så är den väldigt lättsam och snabbläst. Något som kan vara skönt ibland.
Sämsta med boken: Lilly Moscovitz språk(Åh, vad roligt Anna att du varierar dig så  mellan recensionen från första boken och andra boken).
Åldersgrupp: Ja, om 12-19-åringar kunde läsa första boken så vore det väl förfärligt konstigt om de inte kunde fortsätta med andra boken?

/Anna(:

Malin gästbloggar! (:

Tjenixen!
Jag heter Malin och ska gästblogga nu minsann. :) Jag älskar att läsa, och jag fyllde år nu i veckan och då fick jag några bra böcker:


Beastly - Alex Flinn
Törst - Richelle Mead
I am number four - Pittacus Lore
City of Glass - Casandra Clare

Har ni läst någon av dem? Vad tyckte ni i så fall? :)

Jag fick två presentkort på bokaffären också, så imorgon ska jag ner till stan länsa hyllorna med böcker.

Eftersom jag inte har någon som helst självbehärskning har jag naturligtvis redan kastat mig över högen med nya böcker. Jag läste ut Beastly igår. Jag rekommenderar den verkligen för alla er som vill ha en lite annorlunda bok som handlar om kärlek. :) Den är som en moderniserad Skönheten och Odjuret saga.
Nu ska jag börja i I am number four som jag fick av Anna faktiskt! Tack Anna! :D

Törst är ju som bekant första delen i Vampire Academy serien (en av mina favoritserier!) och nu har jag tänkt att köpa alla böckerna och läsa om dem i väntan på Yttersta Offret...

That's all for now!
Hejdå! /Malin. :)

För lite lästid?

Det är tisdag och man kommer hem från skolan, man har nyligen börjat läsa en bra bok, tyvärr kan man inte sätta sig ute i solen och läsa när man kommer hem. På fredag har man nämligen ett väldigt stort prov. Det är oerhört viktigt att man får bra på det här provet, så resten av den lediga tiden den veckan går åt till att plugga till provet och de andra läxorna.

Känner ni igen er i det här?
Jag antar att ni gör det. Tycker inte ni att det är synd att man har så pass mycket läxor att man inte hinner göra något som verkligen är viktigt. För läsning är faktiskt viktigt,man klarar sig bättre i skolan om man läser mycket för då har man lättare att förstå alla sorters texter. Och på lång sikt kommer det ju ge bättre resultat på proven eftersom man lättare förstår vad som står. Och det är roligt!
Borde man inte göra som när man var liten och införa läsläxa? Då skulle man ju ha en ursäkt för att läsa på veckorna även om man egentligen inte har tid.
För om jag läser "vanliga böcker" när jag borde plugga så får jag dåligt samvete och då kan jag ändå inte fokusera på det jag läser.
När man läser blir man ju både bra på svenska(och engelska om man läser på engelska) och man blir allmänbildad, borde inte mer vikt och tid läggas på läsningen då?
Eller så kunde väl läsning finnas på elevens val,jag vet att jag hade valt det i alla fall. Tänk er att under skoltid få 80 minuters lästid, shit vad underbart.

Vad har ni för åsikter om detta?

Update:
Det känns som att de flesta fick ganska mycket tid att läsa i skolan ändå. Just nu har vi faktiskt en läsperiod i skolan,men jag tycker att en gång per termin i några veckor är lite för lite,jag vill läsa mer^^.
Men det är ju i alla fall bra att vissa har läsning på elevens val och så:D Det hade jag också velat ha.


Ny kategori

Nu har jag skaffat en ny kategori igen,tjoho. Den heter Nya lån/inköp. Ni förstår nog syftet med den kategorin. Fast jag kommer även lägga in böcker som jag får i den kategorin.
:D
/Anna(:


I det här trädet


Titel: I det här trädet
Författare: Katarina Kieri och Per Nilsson
Sidantal: 235
Betyg:6/10

Siris pappa har problem med spriten. Flera gånger har han lovat att bättra sig,men han lyckas alltid falla tillbaka i gamla vanor. Jakob har aldrig träffat sin riktiga pappa, och hans förra styvpappa var knäpp. Hans bror pratar inte mycket heller. Varken Siri eller Jakob har så värst många kompisar, de är inte mobbade eller retade,bara ensamma.
Siri och Jakob är inte lika gamla och de känner inte varandra. Kanske kommer de aldrig lära känna varandra heller.

Jag är imponerad över att jag ens fick ihop en så lång sammanfattning om boken, låt oss strunta i huruvida den är bra eller inte för ett ögonblick.

Katarina skriver ur Jakobs perspektiv och Per skriver ur Siris. Det funkar att det är två personer som skriver boken för de har vävt ihop handlingen väldigt bra. Tyvärr störde det mig att Jakobs kapitel var skrivet ur i tredje person(alltså han och Jakob) medans Siris var skriven i första person(jag). Det var irriterande.
På grund av att man märkte så tydligt när de bytte så kändes det inte riktigt som att jag lärde känna Jakob lika bra, det kändes som att jag bara stod utanför hans fönster och tjuvlyssnade på vad som hände. I Siris kapitel kände man sig lite mer delaktig.

Annars hade inte den här boken så värst mycket handling. Det handlade lite om deras ensamhet och att de hade lite problem med sina föräldrar. Om boken försökte förmedla något budskap så måste jag ha missat det.

De gillade fåglar också, och det kunde man nästan räkna ut med hjälp av omslaget och titeln. I nästan varenda kapitel så nämndes fåglar på ett eller annat sätt.
En fågelgrej som jag fastnade för var i början av boken, när Siri jämförde sina klasskamrater med fåglar. Den delen av texten kommer här:

Det syns tydligt att jag är en annan sort. Att jag kommit fel.
Att jag inte hör hemma här.
Jag flög förbi och råkade störta bara. Fastnade,trasslade in mig i grenarna, och nu sitter jag här,bland de tjattrande stararna som flyger i flock,bland kråkorna som kraxar, bland hackespettarna som hackar och skrattmåsarna som skrattar och skräntrutarna som skränar. Jag är också i det här trädet.Men det är fel,jag skulle ha varit någon annanstans. Högt ovanför. Skrattar mitt kattskratt högt ovanifrån.

I det här trädet,sidan 7

Jag tyckte bara att det var en väldigt bra jämförelse med hur personer är.

Anledningen till att jag ändå fortsatte läsa hela tiden var nog de korta kapitlen. Man tänkte liksom " äh,det här är bara några sidor långt, det kan jag läsa också,sen lägger jag ifrån mig boken". Men så blev det alltså inte,man fortsatte, även fast det inte var särskilt spännande. Men det kan vara skönt med en lugn bok som avbrott ibland.

Bästa med boken: Korta kapitel som gjorde att man fortsatte läsa. Det var en annorlunda bok, de strävade liksom inte bara efter att några skulle bli ihop eller att vi som läsare skulle gilla boken.
Sämsta med boken:Lite väl händelselös kan jag tycka.
Åldersgrupp: Tonåringar, de kommer nog ha lättast att förstå den här känslan av att vara ensam och inte passa in.

/Anna(:Pirates of the Caribbean 4

Jag har sett den,jag har sett den!

Förlåt att jag inte uppdaterade igår, jag var väldigt upptagen hela dagen.

Pirates var väldigt bra, tyvärr tyckte jag inte att den var riktigt lika bra som de andra filmerna. Nu är det ju så att jag är himla nördig vad det gäller Pirates så jag ställer väl lite högre krav än vad jag kanske borde.
Men den var rolig och jag är så glad att de hade valt att ha med Barbossa(och Jack såklart!) även i denna film.
Jag tror att jag måste se den några gånger till (nähä) innan jag kan bilda mig en riktig uppfattning om vad jag tycker, för just nu är jag lite kluven.

Men ni som har sett de andra filmerna och tycker att de är bra, se den här! Och är man inte lika petig som jag så kommer man tycka att den är megabra:D

Fy,det låter som att jag sågar filmen totalt,men det är inte det budskapet jag försöker få fram. De tidigare filmerna är så himla bra(bäst) att det nästan är omöjligt att ens komma i närheten av att toppa dem. Det låter fortfarande som att jag sågar den,men det gör jag alltså inte. Jack Sparrow (Johnny Depp) var precis lika snygg och rolig som vanligt!

Den fick mig att bli väldigt sugen på att se de andra delarna så jag såg faktiskt slutet på trean imorse under min sovmorgon:DHar ni sett den än eller planerar ni att se den(det hoppas jag verkligen)?
/Anna(:

Veckans musik v.20


Jack Sparrow- The lonely island feat. Michael Bolton

Valet denna vecka kunde inte ha varit mer självklart. Piratesveckan förtjänar en Pirateslåt. Och detta är faktiskt en riktig låt eller vad man ska säga.
Refrängen är grym!

1 dag kvar!

/Anna(:

Mindre än 2 dagar!

Om två dygn har jag sett Pirates 4, så nu kommer lite trevliga Pirates saker de följande dagarna:Detta är från Röda-mattanpremiären i USA:D

FossingarÄr det någon mer än jag som tycker att de där fötterna är väldigt lika varandra? Coolt att ha sina fötter på två omslag till böcker. I och för sig skulle inte jag vilja ha det eftersom jag inte är så särskilt förtjust i mina fötter.

Dock föredrar jag faktiskt fötterna på The Dark Divine av Bree Despain, jag älskar den lilla färgen.

Vilket omslag är eran favorit?

/Anna(:

Citat

"There's no such thing as a bad idea. Only poorly executed awesome ones."
Damon Salvatore, season 2 episode 15- The Dinner Party

Damon brukar alltid ha roliga citat,men jag tycker att det här citatet är väldigt bra.

/Anna(:

Engelsk sommarläsning here I come!Night on Terror Island- Philip Caveney
The Summoning- Kelley Armstrong

Ni ska bara känna hur himla trevligt The Summoning känns. Både mjuk och sträv. Och omslaget är inte så pjåkigt det heller!

Har ni läst någon av dem?

/Anna(:Nytt i menyn

Som ni ser under bilden jag har i menyn så står det nu till vilken hotmail man kan kontakta mig på. Det hade jag aldrig lyckats själv med (kanske om jag hade fått försöka i några år) utan jag fick hjälp av supersnälla Frida!:)
Jag tycker verkligen att ni ska kolla in hennes blogg. Väldigt trevlig och mysig blogg!

/Anna(:

Att vara Nikki


Titel: Att vara Nikki
Författare: Meg Cabot
Sidantal: 295
Betyg: 5/10
Originaltitel: Being Nikki
Serie: Airhead (del 2)

Em håller äntligen på att vänja sig vid Nikkis liv. Förutom att alla killar vill vara med henne, den enda som inte vill det är killen som Em verkligen gillar.
Tyvärr tror Em bara att hon har vant sig vid Nikkis liv, allt kommer snart att bli mycket värre än vad det var innan.

Riktigt dålig förklaring,jag vet. Men det är inte lätt att skriva en text utan att spoila för mycket.

Jag är så besviken på den här boken.. I början tyckte jag att den var ganska okej,men sedan blev den alldeles för otjejig. Jag ville ha en lättsam bok och trodde att detta skulle vara det, men jag hade fel.
Jag tycker inte alls att allt det här tjatet om att Stark hela tiden följer efter henne och avlyssnar henne är roligt.
Det är heller inte roligt att alla killar tydligen vill ha henne trots att Nikki tydligen var ett svin innan.
Jag tycker att man borde ha lärt känna Nikki lite innan de satte in Ems hjärna i Nikkis kropp för då hade det varit lättare att se skillnaden mellan Nikki och Em. Nu får man bara små ledtrådar ibland om hur Nikki egentligen var.
Dock finns det ju ett mysterium som håller på att lösas,men jag fattade inte riktigt det innan. Jag förstod inte ledtrådarna hon gav mig om att det var så det låg till.

Slutet av boken gjorde mig så himla frustrerad för det var så himla invecklat enligt mig. Man fick veta massa saker på väldigt kort tid och det var hur många viljor som helst och man kom inte ihåg vad varje person ville och varför.

Anledningen till att den här recensionen är lite flummig och konstig är för att jag varit på skolresa hela dagen och jag är jättetrött.

Jag är i alla fall väldigt besviken på den här boken. Jag hade förväntat mig en lättsam bok och fick något annat som inte alls var lättsamt, och inte särskilt händelsefullt eller spännande heller för den delen.

Fast jag tror ändå att jag ska läsa sista delen för jag vill se hur det slutar.

Bästa med boken: Meg Cabots idé med att byta hjärna.
Sämsta med boken: Det som liksom sänkte betyget väldigt mycket för mig var slutet. Slutet var alldeles för invecklat tyckte jag. och det var alldeles för mycket fakta på kort tid.
Ålder boken passar för: Tonåringar.

/Anna(:

Veckans musik v.19


Under cover of darkness- The Strokes

Ny biblobok

Hämtade ut en bok från biblo i lördags. Nämligen denna skönhet:

City of Fallen Angels- Cassandra Clare (del 4 i The Mortal Instruments)

Tyvärr var den i paperback. I och för sig är ju inte detta min bok så det spelar ju egentligen ingen roll.

Nu har jag bara ett problem. Jag har ännu inte läst City of Glass, inte ens börjat faktiskt.Men som man säger: Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.
För jag har två bokcirkelböcker att läsa också ju^^.

Har ni lånat eller köpt något nytt denna vecka?

Detta skulle kommit upp igår,men blogg.se hade något problem..

/Anna(:

En prinsessas dagbok:Tiara och Dr Martens


Titel: En prinsessas dagbok: Tiara och Dr Martens
Författare: Meg Cabot
Sidantal:251
Betyg: 6/10
Serie: En prinsessas dagbok(del 1)
Originaltitel: The Princess Diaries

Mia Thermopolis är inte direkt populär,även om hon skulle vilja vara det.
En kille hon gillar är populär, tyvärr vet han knappt inte vem hon är.
Förrän den dagen Mia (och alla tidningar) får veta att hon är prinsessa.
Hennes pappa är nämligen furste i ett litet land i Europa som heter Genovia och eftersom han inte kan få några mer barn så är Mia den som kommer få ta över efter honom.
Tyvärr var det inte på detta sätt som Mia ville bli populär. Hon får inte vara ifred någonstans och hon måste till och med ha livvakt.
Dock finns det värre saker som hon måste stå ut med.
Sin farmors prinsesslektioner..

Den här boken är skriven i dagboksform(som ni antagligen förstår med tanke på titeln), något som jag inte direkt älskar. Dock fungerar det rätt bra här, och pga de korta kapitlen så vill man bara fortsätta läsa. Det var nog därför jag läste ut den här boken så snabbt. Man tänkte liksom hela tiden att man lika gärna kunde fortsätta lite eftersom nästa kapitel var så kort.

Jag stör mig lite på hennes vän Lillys sätt att prata. Hon använder ord ibland som jag inte förstår och det irriterar mig väldigt mycket.

Tyvärr gillade jag inte riktigt den här boken lika mycket som jag gillar Cabots andra böcker. Jag vet inte riktigt varför,men jag hoppas på att första boken (och kanske andra) var lite mer som en introduktionsbok och att det kommer igång lite bättre senare i serien. Med tanke på att det är tio böcker i serien så kanske man inte ska skynda på alldeles för mycket i början.

Den är faktiskt lite smårolig ungefär hela tiden (jag älskar att hon hela tiden tar upp att hon knappt har några bröst) och just den biten blir bättre av att det känns som att man får följa Mias exakta tankar eftersom den är skriven i dagboksform. Det känns lite mer personligt då.

Bästa med boken: Den är väldigt lättsam och rolig. Korta kapitel så att man bara fortsätter läsa.
Sämsta med boken: Lillys otroliga ordförråd som gör att man ibland känner sig underlägsen och lite dum.
Åldersgrupp: Svår fråga. Jag tror att man kan läsa serien mellan 12-19årsåldern kanske. Beror ju lite på hur man är som person.

Och jag är ledsen för att bloggen har haft så trista uppdateringar på sistone, jag har ju inte direkt läst så mycket.

/Anna(:


Day 29 – A book everyone hated but you liked

Jag kan inte komma på någon nu..

Kommer ändra här om jag gör det.

Hoppas på att kanske hinna skriva en recension på Tiara och Dr Martens sen:D

/Anna(:

Day 28 – Favorite title

Svårt.. Och nu menar jag det. Jag gillar dock Det är så logiskt alla fattar utom du väldigt mycket.
Så det får bli den, även om det kanske inte är min favorittitel så är den väldigt nice.
Dessutom så passar titeln till handlingen i boken.
Superbra bok också förresten!Finns det någon titel som du tycker är extra fin?

/Anna(:

Veckans musik v.18


Your song- Ellie Goulding

Har blivit beroende av den här sången sedan jag hörde den på radion i helgen. Jag tyckte den passade bra, Ellie Goulding sjöng även på bröllopet mellan Prins William och Kate. så hon är ju aktuell just nu.
/Anna(:

Dagens fråga

Mina bloggkategorier är enligt mig lite röriga och jag har själv problem med i vilken kategori jag ska lägga mina recensioner ungefär varenda gång.
Skulle ni tycka att det var lättare att hitta en recension ni letade efter om jag bara hade en kategori som hette Recensioner istället för kategorier med namnen ungdom/kärlek/fantasy/deckare och massa sånt?

/Anna(:

Omslag till Silence släppt

Nu har omslaget till den tredje delen i Hush hush-serien släppts. Den tredje delen (och avslutande?) heter Silence och den här serien är skriven av Becca Fitzpatrick. Jag har hittills bara läst Fallen ängel(Hush hush) men snart kommer Förlorad ängel (Crescendo) på svenska och då ska jag läsa den. Den släpps 4 oktober i år.Visst är den fin, och jag älskar teckensnittet!

Jag gillar att alla tre går i samma färgskala

Vilken tycker ni är finast? Jag tycker nog mest om Hush hush, men de andra är sjuukt fina också!

/Anna(:Sammanfattning av april 2011

Antal lästa böcker: 6
Antal lästa sidor: 1873
Jämförelse med mars: I mars läste jag 7 böcker och 2136 sidor. Den här månaden läste jag 6 böcker och 1873 sidor.
Antal svenska böcker: 5
Antal engelska böcker: 1

Bästa bok:Andens kraft eller City of Ashes. Men det blir nog Andens kraft.Sämsta bok:Teresa och jag av Bo R Holmberg. Kanske inte för att den var jättedålig men mest för att det var den boken jag tyckte minst om.

Den här månaden började väldigt bra,men slutade tyvärr i en lässvacka som jag inte riktigt har tagit mig ur. Problemet är att jag verkligen vill läsa men när jag väl plockar upp boken så orkar jag inte.

Alla böcker jag läst den här månaden:
1. City of Ashes- Cassandra Clare 453 sidor
2. Frost- Maggie Stiefvater 284 sidor (omläsning)
3. Feber- Maggie Stiefvater 268 sidor
4. Andens kraft- Richelle Mead 521 sidor
5. En prinsessas dagbok 2: Spotlight- Meg Cabot 229 sidor
6. Teresa och jag- Bo R Holmberg 118 sidor
Vad var det bästa och sämsta ni läste denna månad?

/Anna(:

RSS 2.0