Johnny Depp


Titel: Johnny Depp
Författare: Nick Johnstone
Sidantal: 127
Originalspråk: Engelska
Originaltitel: Johnny Depp: The Illustrated Biography
År den släpptes: 2006

Den här boken köpte jag  på Bokmässan i september nästan helt gratis och det är ju alltid roligt. Det tog ett tag innan jag började läsa den av den enkla anledningen att jag inte tycker om "självbiografier". Jag visste inte att jag skulle tycka om biografin om Johnny Depp, något jag borde förstått då jag gillar i stort sett allt med honom.

Jag bestämde mig för att läsa den en dag när jag skulle förbereda en redovisning om Johnny Depp. Jag började läsa och hade stora problem att sluta och jag kan erkänna att jag läste boken istället för att jobba på redovisningen.  När jag hade läst färdigt boken så visade det sig att den hade all information som jag skulle behöva till redovisningen, vilket självklart är något väldigt positivt då man ofta vill ha mycket fakta om personen när man läser en självbiografi (fortfarande inte riktigt säker på om det är en självbiografi,men jag antar det).

Så vad tyckte jag då om boken? Jag älskade den! Det var fullt med bilder, texten var underhållande att läsa och jag lärde mig väldigt mycket. Jag gillade att man fick reda på det mesta om hans barndom och hur det gick till när han blev känd m.m.Det enda problemet kunde väl vara att den var från år 2006 och alltså är det mycket som han har gjort som inte finns med i boken, fast det är ju bara på grund av att den är gammal. Han kommer ju fortsätta jobba länge till och de får väl fortsätta att skriva nya böcker om honom. Tyvärr tror jag att detta är den enda översatta boken om Johnny Depp just för tillfället.

Ja, det finns inte så mycket mer att säga om den här boken än att den var mycket bra och att jag rekommenderar den till personer som gillar eller älskar Johnny Depp. Den är ett måste för alla fans!

Som ni ser, mycket trevliga bilder och rätt mycket text!


Ni får ursäkta för att den här recensionen inte blev något vidare, jag är inte särskilt bra på att recensera böcker som inte är skönlitteratur.

/Anna(:


Kommentarer
Postat av: Nelly

Den här boken vill jag ha!!! :)

2012-01-06 @ 09:03:37
URL: http://nellonsbokblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0