Gren 5: Gestaltning

Söndag börjar tyvärr inte på L, och kan dessutom ofta vara en lite halvt ångestfylld dag om man ska tillbaka till skolan eller jobbet dagen efter. Låt oss därför dränka våra sorger genom att läsa extra mycket idag! Men först, som alltid, ska ni få veta vad dagens gren är.
 
Gren 5: Gestaltning
Cosplay/ landskap eller omgivningar från bok
 
Precis som i de flesta tidigare utmaningarna har vi även denna gång två utmaningar att välja mellan, så att ni ska kunna välja det som passar er bäst. Utmaning numero ett handlar om cosplaying, och går helt enkelt ut på att ni ska klä ut er till någon karaktär från valfri bok. 
 
Utmaning två handlar om att ni ska fotografera omgivningar eller landskap som får er att tänka på någon speciell bok. Som exempel så kanske ni går ut och tar kort på en stor äng som får er att tänka på baseballscenen i Twilight. Eller så ser ni en stol som ser precis ut som den som Edward Cullen sitter på (inte vet jag om han sitter på någon stol, men ändå). 
 
LYCKA KOMMER TILL DEM SOM VÅGAR VARA KREATIVA (seriöst, om det inte gör ont inombords när ni läser den där meningen så blir jag lite rädd)
 
 Här har ni en bild på Osric Chau när han cosplayar Ariel och ser amazing ut
 
Uppdatera om utmaningen antingen på era bloggar, på Twitter eller Instagram (med hashtaggen #läsOSalot). Om ni bloggar om det så skulle det vara trevligt om ni skriver en kommentar med en länk till inlägget så att vi lätt kan hitta era bidrag.
 
Hinner ni inte färdigt idag så kommer ett uppsamlingsheat senare i veckan.
 
Annas blogg
Beates blogg
 
OM DINA ÖGON BLÖDER, LÅNA EN LJUDBOK OCH FORSÄTT ATT LÄSA!
 
/Anna(: 

Kommentarer
Postat av: Frida

Här är mitt bidrag:

http://boooklovin.blogspot.se/2015/02/las-lot-utmaning-5.html

:)

2015-02-15 @ 20:19:55
URL: http://boooklovin.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0