En nystart?

Jag har inte bloggat på över ett år. Wow. Sedan jag startade bloggen har jag aldrig haft en så här lång bloggpaus, men det har varit behövligt. Dessutom har jag knappt läst ut en enda bok det senaste året, så vad jag skulle ha skrivit om vet jag inte heller. 
 
Men de senaste månaderna har det sakta men säkert börjat klia lite i fingrarna. Jag har saknat att blogga och att hundratals gånger läsa om texten för att i slutändan endast ta bort ett kommatecken. Jag tycker ju om att skriva, att tycka och att uttrycka mig, men bara genom att skriva ihop den här texten inser jag att jag är väldigt ringrostig. 
 
Så vad har jag gjort och vad ska hända nu? Vad som har hänt hade jag kanske tänkt skriva lite om i senare inlägg, då det här senaste året kan ha varit det värsta i mitt liv. Och vad som ska hända nu vet jag faktiskt inte. OM jag faktiskt tar tag i bloggandet igen (vilket inte alls är säkert) så kommer det nog bli en mer allmän blogg, eftersom jag knappt läser längre (något som kanske förtjänar ett sorgligt inlägg i sig). 
 
Nu hade jag dock tänkt avsluta. Det här inlägget var ju egentligen bara för att säga "hej!" för första gången på över ett år. Inte vet jag om jag har några gamla läsare kvar, men det lär väl visa sig. 
 
Ha det gött tills vi hörs igen!
 
Ps. Ser ni att jag har bytt bloggdesign till något enklare och lite fräschare? Vad tycker ni?
 
/Anna(:

RSS 2.0