Airhead

Titel: Airhead
Författare: Meg Cabot
Sidantal: 291
Betyg:4,5-5/5


Det är en aning klurigt att försöka berätta vad den här boken handlar om utan att avslöja för mycket.
Det är liksom inte kul att veta något innan hon själv vet det med tanke på att det tar ungefär 100 sidor innan hon faktiskt fattar.

Så jag skriver det enda som står på boken:Ingen bryr sig om insidan. Det är utsidan som räknas.

Så jag antar att jag kan säga att mina kommentarer kan avslöja lite grejer eftersom baksidetexten inte är särskilt avslöjande och det finns inte direkt så mycket att diskutera kring den.

Jag gillade den här boken. Man blir liksom nästan aldrig besviken på Meg Cabot, på något sätt lyckas hon nästan alltid. Den enda anledningen till att jag ens brydde mig om att ta med ordet nästan var att jag inte var överförtjust i Jinx-tur i oturen, men bara därför.

Jag förstår ärligt talat inte hur hon lyckas med alla dessa briljanta idéer, för enligt mig är det en briljant idé.
Hon lyckas blanda så mycket i en och samma bok så det blir aldrig tråkigt. Både kärlek,spänning,humor och helt vanliga tonårskänslor. Meg Cabot är garanterat en av mina favoritförfattare!

Tillbaka till boken. Jag gillade boken dels för att jag tyckte att själva idén var väldigt bra och för att den liksom bara är så där underbar. Man blir inte direkt ledsen och brydd över vad som händer utan det är bara en härlig bok där de i hemlighet har bytt ut hjärnan hos en supermodell.

Som ni kanske märker har jag lite svårt att sätta fingret på exakt vad det är jag gillar.
Men det är ju lite kul för Em fick ju en snygg kropp( och ja, jag vet att det faktiskt inte är det enda som spelar roll, men det är ju kul för Em att se att livet inte är lätt bara för att man är snygg) och Nikki fick en smart hjärna(även om hon inte direkt vet det, eftersom ja, hennes hjärna är bortplockad och ersatt).


Detta var faktiskt en svår bok att bedöma enligt mig men jag tyckte att den var väldigt bra och absolut läsvärd. Är man lite trött i hjärnan( man kan ju alltid be någon doktor att få byta hjärna annars) så kan man absolut läsa den för man behöver inte direkt anstränga sig jättemycket.

/Anna(:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0