En medhjälpare

Jag har själv på senaste tiden märkt att jag inte riktigt har tid att blogga så mycket som tidigare. Det har rätt mycket med skolan att göra eftersom jag har väldigt mycket läxor. Därför bestämde jag mig för att äntligen skaffa mig en medhjälpare som kanske inte är lika upptagen som jag och som har tid att uppdatera på veckorna. Jag hade tur och hörde att Alicia, min kusin, var intresserad. Hon är mycket trevlig, men också lite yngre än mig. Vilket jag tycker är superbra för då kan det bli lite mer variation på bloggen. Lite mer barnboksrecensioner kanske!
 Här kommer i alla fall en liten introduktion som Alicia skrev tidigare:

hejhej! Mitt namn är alicia! Jag är 9 år gamal och jag älskar att läsa! Mina favoritböker är lassemaja bökerna. Jag har läst alla som komit ut. Jag blev jäteglad när anna frågade om jag ville blogga här för jag har läst hennes blogg jätelänge och tycker att den är jätebra. Min första resension ska jag skriva imorn. Det blir på den nyaste boken om lassemaja.

Nu tycker jag att ni alla hälsar Alicia varmt välkommen hit. Känns väldigt kul att få en bloggkompis igen!

/Anna och Alicia


Kommentarer
Postat av: Amelie

Välkommen Alicia! :)

2012-04-01 @ 21:34:35
URL: http://ameliesboktips.blogg.se/
Postat av: Clara

Hej på dig Alicia! Välkommen!

2012-04-01 @ 21:36:41
URL: http://bokclara.blogspot.com/
Postat av: Sara

Välkommen Alicia!

2012-04-01 @ 21:40:54
URL: http://underbartbokberoende.blogspot.com
Postat av: Man

Välkommen, Alicia! :DSvar: Nu låter jag kanske ännu märkligare(?), men jag gillar röster som har lite mer bas. Önskar allt för ofta att min var lite manligare - haha. "The grass is always greener on the other side. ":)Härligt! Ska inom H&M en sväng då och se om de hunnit ta slut än. Anar dessvärre det, men jag håller tummarna.Lukten som är ack så fräsch? Fast jag förstår samtidigt vad du menar, det är ungefär som att folk tycker att jag är vrickad som hatar sylt i kakor/bakelser och glass (finns väl dock undantag), men ändå älskar att äta det med pannkakor och våfflor.Härligt! (Och det skadar inte att det är kul att följa dig och din blogg.) :-)

2012-04-01 @ 22:51:13
URL: http://bokskadad.blogg.se/
Postat av: Lucy

Hej och välkommen! :D

2012-04-02 @ 11:56:32
URL: http://bokrygg.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej hej! :D

2012-04-02 @ 15:38:55
URL: http://readingthisworld.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0