Vad min flickvän inte vet-Sonya Sones

Vad min flickvän inte vet
Sonya Sones
364 sidor
4,5-5 poäng

Fortsättning på Vad mina vänner inte vet!

Livet börjar ljusna för Robin Murphy. Han är inte längre bara Murphy, skolans ärketönt. Han är Sophie Steins kille. Men att vara ett udda par på Cambridge High har sitt pris. Sophie blir totalt utfryst av sina så kallade bästisar, och de kallas för Skönheten och Odjuret.
När Robins bildlärare fixar en plats åt honom i en konstklass på universitet verkar det som att Robin äntligen har hittat en fristad. Här är han inte tönten, utan en väldigt begåvad konstelev. Men hur påverkar det hans kärlek till Sophie?
Text från Bokia.se


Den här boken gillade jag mycket bättre än första boken. Jag sträckläste den vilket inte tog särskilt lång tid eftersom att den är så pass lättläst.
Det känns som att den här boken hade en mycket bättre historia än första. Det kändes bättre att få följa den personen som inte är populär. För första boken skrevs ju ur Sophies perspektiv medans den här skrevs ur Robins(Murphys) perspektiv. Jag gillade att läsa om hur han kände när Sophie var den som blev utfryst och så.
Så gillar man inte första boken så mycket så tycker jag garanterat att man ska läsa den andra ändå!
Jag vet inte,men jag har alltid gillat den här sortens böcker. Om en som är populär och sedan blir ihop med en som är utfryst.
Fast den här var ändå inte riktigt som de tidigare böcker jag har läst inom samma ämne.
Läsvärd och lättläst serie!

/Anna(:

Kommentarer
Postat av: Lisa.

Kanskekanske lånar kanske...............

2010-08-19 @ 20:41:12
Postat av: Anna

Lisa: Du borde läsa den(:

2010-08-19 @ 20:45:09
URL: http://bookshelf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0