Nya böcker

Idag kom äntligen mitt paket från CDON. Jag väntade hela fredagen på att det skulle komma, trots att det var midsommarafton. Sådana småsaker som midsommarafton kan ju inte stoppa posten från att lämna mina böcker, det förstår ju vem som helst. Nu är det ju tyvärr inte jag som gör lagarna här i Sverige så jag fick vänta hela helgen på att de skulle komma. I och för sig har jag redan läst bägge böckerna, men det är ju inte riktigt det som är poängen. Poängen är ju att jag vill få hem ett trevligt paket med böcker som jag kan öppna och bli lite sådär smått superglad över och sedan få panik över hur jag ska få plats med dem i bokhyllan.
Så posten, jag vill ha mina paket på midsommarafton också(och vem har kommit på det här med att inte dela ut posten på helgerna?), även om jag redan läst böckerna.


Tretton skäl varför- Jay Asher (Underbar bok, läs omedelbart om ni inte redan gjort det!)
Skuggkysst- Richelle Mead ( Och den här boken är om möjligt ännu underbarare)

Och där långt i bakgrunden kan ni se min bibliotekshylla. Japp, vi lägger (nästan) bara bibloböcker där. Den är full, väldigt full..

Jag kanske ska passa på att säga att det är två (bland utvalda böcker) böcker på CDON för 149 kronor.

Har ni köpt/lånat något nytt den här eller förra veckan?
/Anna(:

Kommentarer
Postat av: Emelie

JAAAA! :D galet peppad över att ha fått hem böcker Jag fick hem en del av de böcker som jag beställde från amazon förra veckan :D Sju böcker, jag blev superglad och fick städa hela bokhyllan och fixa för att få plats med dem xD

2011-06-27 @ 20:01:28
URL: http://bookworm.bloggplatsen.se
Postat av: Annika

Jag har en lång lista på böcker som jag väldigt gärna skulle vilja beställa men då jag har köpförbud så måste jag behärska mig, men det är svårt, så svårt.

2011-06-28 @ 06:54:43
URL: http://alkb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0