Det blev inte som det skulle men det blev bra ändå

Ja,jag hade egentligen tänkt göra värsta superinlägget igår om en bok som jag hittade på Bokus, men eftersom blogg.se tydligen inte fungerade så kunde jag inte göra något inlägg. Ni kan ju ändå vara glada för då sparades ju superinlägget tills idag(:

Den heter nämligen Mörkt liv och är skriven av Kat Falls. De som tycker att den här verkar bra kommer nog bli aningen besvikna nu för den kommer inte förrän den 7de april. Men som man alltid säger: Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Inte för att jag direkt kan hålla med men..


Ett hissnande äventyr på havets botten!

Våldsamma jordbävningar har skakat kontinenterna och stora landmassor har rasat ner i det stigande vattnet. Jordens befolkning har tvingats tränga ihop sig på den mark som finns kvar. De enda som har gott om plats är de som valt att bosätta sig på havets botten.

Ty har tillbringat hela livet i havet där hans familj har en bondgård på havsbottnen. Hans stora dröm är att han ska få muta in sin egen mark när han fyller 18 år. Men hans dröm slås i spillror när nybyggarkolonin hotas av banditer som attackerar regeringens lastskepp och nybyggarnas gårdar.

Ty tänker inte ge sig utan kamp och tillsammans med Gemma, en flicka från ovansidan som letar efter sin försvunne bror, beger sig Ty till kolonins farliga undre värld. Här upptäcker han mörka hemligheter om livet på havsbottnen - hemligheter som hade varit bäst oupptäckta ...



 
Jag tycker att den verkar riktigt spännande och bra. På sistone har det kommit väldigt mycket sådana här böcker om att det har hänt massa hemska saker med jorden och så där. Men bra verkar den ändå och även lite läskig.

Är den här boken något som intresserar er?

/Anna(:

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Elin - TwilightFanFic/TheThirdWife

Den värkar skit bra :D

2010-12-17 @ 17:42:18
URL: http://thethirdwife.blogg.se/
Postat av: Nea

Låter awesome! :D

2010-12-17 @ 21:00:58
URL: http://boknea.blogspot.com
Postat av: Malin

Verkar bra. :D

2010-12-18 @ 17:15:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0