True Blood Feber.

Hej.
Jag måste faktiskt erkänna att jag har blivit väldigt mycket beroende av en BOKSERIE. Jag gillar inte tv-serien sådär mycket (lite för mycket, hm, så att säga erotiska scener i den. o__o) Men böckerna är desto bättre. Ändå kan jag inte förmå mig att rekommendera dem till er under 12 år. ;< Ursäkta.
Själv har jag läst de 4 första. Man börjar verkligen känna Sookie Stackhouse(huvudpersonen), och känna med henne. Gillar Sookies attityd. :33 Den är ju bra... (aa)
Jomen, bra bokserie. Lite mycket barnförbjudet material i, tyvärr, men man kan ju ta och hoppa förbi en sån där fem sidor i varje bok, vadsägs? o-o xP HHIHIHIHI.
Love
~~~Lisa (det är ju bara jag som tipsar om sådana böcker iaf. o_O)

Kommentarer
Postat av: Nea

Haha, jag brukade tycka om att kolla på den serien på tv xD Jag började på den första boken på engelska, men läser så långsamt på det språket så jag behövde lämna tillbaka den till bibblan. Kanske borde låna den igen :D

2010-11-15 @ 20:24:40
URL: http://boknea.blogspot.com
Postat av: Sara

Min mamma har precis samma boxsamling som den på bilden, plus alla andra som kommit ut, plus de som nu kommit ut på svenska. Hon verkar en aning galen i dessa böcker.

2010-11-19 @ 19:58:33
URL: http://underbartbokberoende.blogspot.com
Postat av: Sannisall

Jag har reserverat första boken i serien på biblan

2011-07-29 @ 12:02:28
URL: http://rocksally.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0