Fallen Ängel - Becca Fitzpatrick.

4/5. ♥♥♥♥
Fallen ängel - Becca Fitzpatrick.
Precis som Bella i Twilight dras till Edward, faller Nora handlöst för den mystiske Patch. Och plötsligt befinner hon sig i en uråldrig kamp mellan de odödliga. 

Med sitt hånfulla leende och ögon som ser rakt igenom henne, fångar Patch omedelbart Noras uppmärksamhet. Om än mot hennes vilja och absolut mot allt bättre vetande.
Men efter en rad obehagliga händelser, vet Nora inte längre vem hon kan lita på. Patch dyker upp överallt i hennes liv, och verkar dessutom veta mer om henne än till och med hennes närmaste vänner gör. Nora måste välja; ge upp sitt motstånd och bli hans eller fly så långt bort det bara går. Men när sanningen om Patch börjar gå upp för henne är det för sent att fly..
_______________________________
Boken är trevlig. Inte direkt seg i början, men inte heller så att jag klistras fast som en fluga på flugpapper heller.
Enligt mig hade det varit ganska mycket bättre om det varit skrivet i ''tredje persons form''. Denna är ju alltså skriven i första person.
Det är spännande flera gånger, och jag kunde inte riktigt räkna ut slutet. Dock är det ju faktiskt ganska lätt att räkna ut vem som är den största ''skurken''. ;)
Jag skulle gärna se mer av beskrivningar. Det vore ganska mysigt faktiskt.
Författaren utlämnar en hel del, men inte allt. Så lite får jag minsann veta. Men jag har fortfarande inte en klar bild av hur Nora ser ut, eller hurdan Patch verkligen är.
Så, det gav ju boken ett minus.
Fast attraktionen Nora känner för Patch, och dessutom hur han retar henne. ''Ohmygash'' det är faktiskt en bra bok.
Läsvärd!

~~Lisa.

Psssssst...
Som Anna nämnde, det kommer en tvåa. Psst. Crescendo kommer den visst heta. ;P Puss.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0