När man blir besviken och glad på samma gång..

Som ni inte vet men som jag vet så har jag väntat på mitt paket från CDON i nästan två veckor och jag är otålig nu. Jag kan gå i flera månader och bara fundera över om jag ska köpa en bok,men när jag väl beställt den vill jag helst ha den direkt. Direkt som i att den landar i min hand bara jag tänker namnet på boken(det vore underbart, speciellt om man slapp betala). Så funkar det tyvärr inte.

Tillbaka till den hårda sanningen.
Jag har väntat på mitt paket jättelänge och jag hoppades som tusan på att det skulle komma idag. När jag hämtade posten så hade jag inte några stora förväntningar på att det skulle komma idag, för det borde vara större än postlådan. När jag hämtade posten såg jag att det låg ett paket i brevlådan! Jag blev helt lyrisk, men jag tyckte att paketet var lite litet för att rymma sex böcker.
Som ni ser så är det ju inte direkt det största paketet mänskligheten skådat..

Jag hade rätt. Paketet innehöll bara en ynka liten bok. Jag är hundra procent säker på att CDON bara gjorde så för att jävlas. Liksom: Vi vet att du har väntat i nästan två veckor, vi vet att du vill ha ditt paket men vi gillar inte dig så vi tänker bara skicka en bok i taket tills du blir helt galen(vilket jag redan var sedan tidigare. Lite onödigt tycker jag alltså).
Men som man säger "Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge".

Hade tänkt att det skulle vara lite hemligt först vilken bok jag fick,men först nu ser jag att man ser både titeln och namnet på författaren.

Angel- L.A Weaterly (Även om det inte verkar så så är jag faktiskt glad att jag fick Angel. Eller fick och fick.. )
Förresten tycker jag att tjejen på omslaget är lik hon som spelar Jenna i Vampire Diaries.

/Anna(:


Kommentarer
Postat av: Amelie

Jag beställde från cdon.com den 1 augusti och har inte fått något ännu. Inte ens ett "bekräftelse av köp"-mejl. Fick du ett sådant när du beställde?

2011-08-18 @ 01:37:59
URL: http://ameliesboktips.blogg.se/
Postat av: Linnea

Jag beställde också böcker från Cdon och fick vänta på dem i ca 1,5 vecka. Men jag tror att det beror på att Cdon,om jag förstått det rätt, till störst del säljer filmer och cd-skivor och att de beställer böckerna från andra företag. Alltså har de inte böckerna i lager. Dessutom tror jag att det står ungefär hur lång tid det tar att leverera boken när man beställer den. Men, det tar oftast längre tid än så.

Dock så blev jag riktigt besviken när jag väl fick böckerna. Det var "repor" på varenda omslag på de 5 inbundna böcker jag beställde och pocketen var vikt. Dessutom så var dom täckta av ett svart, konstigt damm, så man blev alldeles svart om händerna när man tog i dem. Så tyvärr - Cdon kan inte räkna med att jag kommer köpa fler böcker från dem. :P

2011-08-18 @ 10:38:42
URL: http://bockerochfilmer.blogg.se/
Postat av: Fia Filur

Jag fick också vänta jättejättelänge den här gången från Cdon. Jag beställer alltid därifrån och ofta får jag leveransen direkt, efter bara några dagar, men den här gången tog det ca 2 veckor och då hade de missat att skicka med två böcker. När de till slut skickade de två sista böckerna var den ena inbundna alldeles kantstött! Mycket irriterande!

2011-08-20 @ 22:10:49
URL: http://www.sofiafritzson.com
Postat av: Lucy

Kollade på cdon, och det stod att dem skickade böckerna efter ungefär 5-14 dagar om jag inte minns helt fel.. Lång tid. xS

Har undvikt att köpa böcker på cdon eftersom man oftast måste betala frakt där, plus tiden det tar för böckerna att kommaf ram x)

2011-08-21 @ 20:13:31
URL: http://bokrygg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0