Enkät

Den här enkäten har jag sett på många bloggar den senaste tiden så jag hade tänkt göra den. Den kommer ursprungligen från Fia Filur

Senast köpta bok/böcker?
Oj, nu måste jag tänka efter. Det var nog Night on Terror Island av Philip Caveney och The Summoning av Kelley Armstrong.

Senast lånade bok/böcker?
Inte så svårt, lånade nya böcker senast idag,annars hade jag nog inte kommit ihåg dem. Jag lånade Ingen sommar utan dig- Jenny Han,På ödets vingar-Julia Sandström(den här är inte till mig) och Lilla Darling- Johanna Nilsson.
Hur många böcker läser du i veckan/månaden?
Det mesta jag läst det här året är 7 böcker per månad och det minsta är 5 böcker per månad, så jag snittar väl på 6 böcker i månaden. Jag skulle gärna vilja läsa mer, men tyvärr blir det oftast inte så med tanke på att det är mycket skola. På sommaren läser jag dock mer.
Snyggaste omslag?
Jag skulle kunna sitta och rabbla fina omslag i timmar(men det vet ni nog säkert redan vid det här laget) men jag antar att jag får begränsa mig. Fallen av Lauren Kate är riktigt snyggt, Hush Hush av Becca Fitzpatrick likaså. Sedan har även The Summoning av Kelley Armstrong ett jättefint omslag.
Bästa inledning?
Jag vet faktiskt inte. Jag tänker inte direkt på om böcker har en bra inledning,även om det är väldigt viktigt. Den andre Will Grayson hade en bra inledning, dock blev den inte lika bra senare enligt mig.
Bästa serie?
Den här frågan är hemsk, det suger att bara välja några. Jag väljer Vampire Academy, The Mortal Instruments, The Twilight Saga(kanske). Jag försöker febrilt komma på om det är någon mer, för det känns som att jag har glömt någon. Men just nu kan jag inte komma på någon mer... NU kom jag på! Saknad-serien av Meg Cabot
Vilken bok har gett dig starkast wowkänsla?
Det måste vara Twilight. Jag älskade den serien så mycket när jag läste den för första gången och det var den serien som ledde mig in i mer overkliga böcker med vampyrer och liknande varelser. Tack Twilight!

Vilken bok längtar du efter mest just nu?
Yttersta Offret- Richelle Mead. City of Glass av Cassandra Clare kanske också,men den har jag ju hemma.
Vilken/vilka bok/böcker skulle du ha velat skriva och varför?
Antingen Vampire Academy eller Harry Potter. Jag har bara läst första Harry Potter nu när jag är äldre men jag vet hur himla välutvecklad Harry Potter-världen är, och jag har faktiskt sett några filmer( jag vet att filmerna inte kan jämföras med böckerna) och allt är bara så coolt. Och det är så många som gillar Harry Potter och tänk att ha så många fans som gillar ens böcker. Dessutom är jag ganska säker på att hon inte behöver jobba mer i sitt liv. Inte för att pengar är det enda som räknas,men det är trevligt med pengar också.
Föreställ dig följande fasansfulla scenario: Det får bara plats tio böcker i din bokhylla och de är de enda du får läsa resten av livet. Vilka tio väljer du?
Skuggkysst-Richelle Mead
Ljudet av ditt hjärta- Stephenie Meyer
Linas kvällsbok 1&2 (dessa böcker sitter ihop så de räknas bara som en)- Emma Hamberg
City of Bones- Cassandra Clare
City of Glass- Cassandra Clare (inte för att jag har läst den,men jag vill)
Yttersta offret- Richelle Mead
Fritagningen- Meg Cabot
Löftet- Richelle Mead
Kapten Callinestras skatt- Philip Caveney (bara för att buffilopen Max är så himla rolig!)
Tretton skäl varför- Jay Asher

Okej, detta kommer att ha ändrats snart och om detta scenario verkligen skulle ske så skulle jag nog tänka på ett helt annat sätt.

Jag är ledsen för att det inte har kommit en recension på ett tag. Jag har inte fått någon bra bild av Beastly, det är enda anledningen, och att jag är lite lat.

/Anna(:

Kommentarer
Postat av: anonym

Hej det här kan låta löjligt, men vill bara säga att jag gillar ungefär samma böcker som du... de är så awesome :D

2011-07-06 @ 23:48:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0