Day 16 – Favorite female character

De här senaste frågorna har jag inte direkt haft några problem med.
Jag säger:

Jessica Mastriani från Saknad-serien av Meg Cabot. Hon är så sjukt grym och jag känner igen mig väldigt mycket i henne. Hon är sjukt smart och hon är inte heller rädd för att slåss mot någon som är större för att skydda dem hon älskar.Hon är nog nästan min favoritkaraktär överhuvudtaget.Idag läste jag tyvärr ut sista delen i Saknad-serien, recension kommer senare! Väldigt bra var den!


Sedan kommer jag även säga Rose Hathaway från Vampire Academy. Hon är också totalt awesome! Hon kan liksom också ta hand om sig själv,precis som Jessica. Och det bara strålar Girl-power från båda två.


Den sista blir nog faktiskt också Clary Fray från The Mortal Instruments. Hon kan också ta hand om sig själv och har alltid svar på tal.


Som ni märker så älskar jag starka tjejer som har svar på tal och kan ta hand om sig själva. För tillfället kan jag inte komma på om det är någon mer som jag tycker om.

Vem är eran kvinnliga favoritkaraktär?

/Anna(:

Kommentarer
Postat av: Lucy

Helt klart Rosemarie Hathaway, och sedan ett par stycken från Harry Potter. ;3

2011-03-13 @ 18:54:29
URL: http://bokrygg.blogg.se/
Postat av: Gudon

Alla de du tog hahah :p

2011-03-13 @ 21:35:54
URL: http://crazyinbooks.blogg.se/
Postat av: Emelie

Clary är riktigt awesome :D Har inte läst okänd identitet, så där har jag inget att säga, för att vara ärlig så hatar jag Rose från VA. Jag är nog den enda på jordklotet som avskyr VA xD

Mina favoriter är nog Clary, Grace (Shiver), Grace (The Dark Divine), Terra (North of Beautiful), Arya (Eragon).. jag kan hålla på hela dagen xD

2011-03-27 @ 15:34:51
URL: http://bookworm.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0