Dagens fråga

Hur är eran bokhylla fixad? I alfabetisk ordning efter författaren, i storleksordning,i färgordning ,eller på något helt annat sätt?

Jag har två bokhyllor(varav en som jag inte gillar så jättemycket) och den ena har jag i storleksordning. Innan jag fick den så tänkte jag alltid att jag skulle ha en bokhylla som var sorterad efter författarens efternamn,men när jag väl fick min nya bokhylla så märkte jag att det skulle se mer "rent" ut om jag hade i storleksordning. Så det har jag. Min andra är helt konstig och det enda sättet att ha böckerna på är att stapla dem på varandra med den största i botten och sedan bygga uppåt med mindre böcker.

Om ni vill kan jag ju alltid lägga upp bilder på mina bokhyllor imorgon.

Lägg in en bild på er bokhylla på er blogg ni också!:)


/Anna(:


Kommentarer
Postat av: B(:

Jaa, det är ju du som organiserat min så.. ^^

2011-05-28 @ 23:10:37
URL: http://bbloggar.blogg.se/
Postat av: Amelie

Min är i alfabetisk ordning efter författarens efternamn. Det ser ju inte så städat och rent ut, men jag gillar att det är välorganiserat. Lite roligt att böckerna får sin speciella plats i ordningen.

2011-05-28 @ 23:13:37
URL: http://ameliesboktips.blogg.se/
Postat av: Nea

Min ser ut att vara helt i oordning, men jag har faktiskt en väldigt fin sortering som bara jag förstår. Typ att i den mittersta hyllan till vänster ska de allra bästa böckerna om framtiden vara och längst ner ska lexikon vara. Så jag har egentligen ordning, men det är bara jag som förstår den xD

2011-05-28 @ 23:38:10
URL: http://boknea.blogspot.com
Postat av: Siis

Har lagt ut två bilder på min bokhylla. Om du bläddrar ner lite granna, så hittar du nog inlägget ''min bokhylla..'' (:

2011-05-29 @ 13:05:30
URL: http://musicflower.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag har en bokhylla och jag sorterar efter storlek, språk och format. Jag t.ex. en hylla med tjocka svenska böcker (plus Twilight på engelska, eftersom de ska stå tillsammans med de svenska - ja, jag har dem på två språk), en med inbundna engelska böcker, en med engelska pocket och den översta är ganska tom, med fyra nördböcker XD De böcker som är lika stora ställer jag lite hur jag vill xD

2011-05-29 @ 15:59:39
URL: http://bookworm.bloggplatsen.se
Postat av: Adelina

Jag har inte en vadlig bokhylla, det är som kubber om du förstår hur jag menar? I alla fall, så jag har olika genrer i olika "kuber". Och så har jag i stoletsordning. Så jag har i stoleksordning och i genre.

2011-05-29 @ 22:33:36
URL: http://addesbokblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0