Dagens fråga

Finns det någon bok som ni är livrädda för att läsa bara för att den fått så bra eller dåliga recensioner?



Här kommer den boken som jag är livrädd för att läsa. Jag vill verkligen läsa Anna and the French kiss, men jag är så rädd för att bli besviken som med Sarah Dessens bok. Alla älskar hennes böcker och sedan så tyckte jag inte alls om den, tänk om det är samma med den här boken.

Jag vill också att ni ska notera att jag har försökt lägga in den här tusans bilden i typ tio minuter nu, jag höll på att få ett litet sammanbrott.

Förresten, jag ska skriva en recension på Besatt i helgen, gör jag inte det så lovar jag att göra hundra armhävningar( hoppas verkligen att jag hinner skriva en för det finns inte en chans i hela världen att jag kommer orka hundra armhävningar).

/Anna(:


Kommentarer
Postat av: B(:

hahah, hoppas verkligen att du inte hinner för jag vill Så gärna se dig göra 100 armhävningar! Måste ta med filmkameran isf! ;D

2011-11-25 @ 22:23:13
URL: http://bbloggar.blogg.se/
Postat av: Amelie

Kände lite så med City of Bones som jag hörde massor av bra kritik om. Därför väntade jag ett tag med att läsa den :)

2011-11-26 @ 00:10:01
URL: http://ameliesboktips.blogg.se/
Postat av: Sara

Det händer inte så ofta att jag känner så, men då och då känner jag något liknande. När jag dock har införskaffat boken brukar jag ha brutit den barriären, och jag kan då inte låta bli att läsa boken.

2011-11-26 @ 10:55:15
URL: http://underbartbokberoende.blogspot.com
Postat av: Zozzo

Jag har aldrig varit med om att jag har varit rädd över att läsa en bok pga att man kanske inte gillar den lika mycket som man trott att man skulle göra. Då brukar det mest vara att jag inte vågar läsa den sista boken i en serie eftersom jag inte vill att serien ska ta slut:)

2011-11-26 @ 19:45:21
URL: http://bokzoem.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0