Lucka 17: The Infinite Book Challenge

Det är dags för ännu en tag! Både ni och jag får helt enkelt tacka Malin eftersom hon taggade mig. Jag tackar henne speciellt eftersom min julkalender inte riktigt går som planerat just för tillfället, istället improviserar jag lite. Jag har ett fast schema, men det har inte passat så bra de senaste dagarna. Här kommer i alla fall taggen, och jag är hemskt ledsen över att jag råkade hamna så nära kameran denna gång. Jag förstår om ni inte klarar av att se för att jag är alldeles för nära ;)
 
 
 
 
 
 
De jag taggar:
Emelie (ovanligt va?)
Beate
Felicia (så att du kan säga ordet polimasa i samma video)
Och sedan vem som helst som vill göra den!
 

Nedanför det här strecket kommer en bokbloggare varje dag ,under den här julkalendern, få ge ett boktips inom en viss genre jag valt till dem. Det är de själva som skrivit ihop tipsen med rätt lösa "regler". Hoppas ni hittar någon bok ni vill läsa här under december! Klicka bara på bilden så kommer ni till bloggarens blogg.

Dagens genre:

 
 
 
 
 
Nea från BokNea
Mitt tips på en bra bok som ingen annan verkar ha läst är The Bully Book av Eric Kahn Gale. Han är en medlem av Team Starkid (skaparna av t.ex. A Very Potter Musical m.f) men i den här boken visar han en helt annan sida än den lite roligt löjliga som deras musikaler har. Det här är en bok om en kille som blivit utvald som klassens mobboffer, The Grunt, i någon sorts hemlig tradition. Visst låter det konstigt, men den är uppbyggd på ett kul sätt med lite roliga twistar. Dessutom gestaltar den mobbing på ett gripande men hanterbart sätt
(hanterbart = att man inte blir deprimerad över hur elak mänskligheten är), och den har det där lilla extra. Den är alldeles för bra för den lilla uppmärksamhet den fått! (tyvärr finns den bara att köpa som e-bok på amazon.com)
 
 
 
 
 
/Anna(:

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du vad ju jätteduktig! :D Oh, shit, jag såg på en annan blogg att denna tagg kommit till "de svenska bokbloggarna" och jag tänkte "herregud, jag kommer bli så sjukt nervös om jag blir taggad, jag kommer inte våga!", men nu har du taggat mig och det ska bli kul och jag ska kämpa! Vi får se när videon kommer upp, kanske tänker fuskträna i några dagar så jag slår ditt 37, haha ;)
SV: Jag tror att du kommer ångra dig om du inte läser Divergent. För jag tyckte i alla fall så innerligt mycket om den att jag dör lite grand :)

2012-12-17 @ 16:27:08
Postat av: Beate

Eh, jag vet inte om det blev något fel där, jag tror jag råkade kommentera som Anonym, men det är i alla fall jag som skriver det där om nervösighet och Divergent! :P

2012-12-17 @ 16:28:03
URL: http://bokbeate.blogspot.com
Postat av: Emelie

OH GOD, YOU ARE SO DEMANDING!

Du vill bara få mig framför en kamera, DON'T YOU? xD Ahhh, jag är redan stressad... aaaahhhhh... okej, jag ska göra den. Jag ska. Förhoppningsvis idag. Ska försöka få kläm på min kamera så att jag slipper den jävla webcamen någon gång...

AAAH, JAG ÄR REDAN STRESSAD?

Fråga: får man stå och titta på sin bokhylla? XD

2012-12-17 @ 18:37:17
URL: http://drizzleandhurricanes.blogspot.com
Postat av: Äbba

"jag står upp för jag är taggad" Hahah good one ^^

Svar: Hahaha xD Det känns helt enkelt bättre att stå upp när man är taggad xD
bookshelf

2012-12-17 @ 21:07:35
URL: http://vitgulstrumpa.blogspot.com
Postat av: Nea

Hahah åh vilken grym teckning Anna<3

2012-12-19 @ 07:36:38
URL: http://boknea.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0