Lucka 19: Det är insidan som räknas (2)

Det finns fortfarande många fina insidor kvar att utforska ( det där lät lite fel) och jag hann inte med alla i mitt förra inlägg. De böcker jag tagit kort på idag är mest från biblioteket, men några är från min bokhylla.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det här är Nightshades insida och jag gillar de trianglar som är uppe vid varje kapitel. Tror att det symboliserar de fyra elementen, om jag inte är helt ute och cyklar (eller seglar som min franskalärare sa).
 
 
Det här är också Nightshade och så här ser det ut innan varje kapitel. Det som är så himla coolt med den här månen är att den växer under bokens gång. Bildbevis kommer nedanför.
 
 
 
Det här är en väldigt aktuell bild eftersom den är fotograferad ur boken Hobbiten som går på bio nu. Jag älskar  teckningarna som är i den här boken och som jag tror Tolkien målat själv. Himla mysiga! Jag ska förresten se den här på bio imorgon!
Om det är något jag är petig med så är det grafiska romaner. De måste vara riktigt snyggt ritade för att jag ska orka lägga ner tid på dem (helst ska de vara i färg också). När jag hittade den här grafiska romanen av Dracula föll jag direkt för målarstilen som är otroligt snygg enligt mig!
 

Nedanför det här strecket kommer en bokbloggare varje dag ,under den här julkalendern, få ge ett boktips inom en viss genre jag valt till dem. Det är de själva som skrivit ihop tipsen med rätt lösa "regler". Hoppas ni hittar någon bok ni vill läsa här under december! Klicka bara på bilden så kommer ni till bloggarens blogg.

Dagens genre:

Johanna kommer tipsa om böcker som är perfekt julläsning, det är inte en julbok, men den passar att läsa under julen, tycker Johanna!
 
Johanna från Bokgläntan
“Den perfekta julläsningen för mig är Boktjuven av Markus Zusak. Receptet för det är en skön fåtölj, en varm filt, doften av pepparkakor, en bra läslampa och inte minst boken såklart. Sedan är det bara till att dras med.
Relationerna, miljöerna, människorna, hela boken ger mig gåshud. Det är svårt att beskriva den känslan som infinner sig då man har varit inne boken i flera timmar och sedan kommer på att hela dagen har flugit förbi. Det är helt magiskt! Språket är fantastiskt och handlingen så gripande att det är svårt att inte bli fast. Jag har aldrig tidigare läst en bok som skapar en så stark och fin känsla. Läs den och upptäck det fantastiska!”
 
Pris på Bokus:
Svensk inbunden: 172 kr
Svensk pocket: 44 kr
Engelsk inbunden: 133 kr
Engelsk paperback: 84 kr
 
/Anna(:

Kommentarer
Postat av: veronica

vilka fina insidor:)

Svar: Eller hur! Jättefina :)
bookshelf

2012-12-20 @ 00:00:06
URL: http://vettansbocker.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0