Tävlingstips

Eftersom jag, precis som många andra, vill förbättra mina chanser att vinna de tävlingar jag är med i tänker jag nu tipsa om dem i detta inlägg eftersom det är det man måste göra för att få fler lotter på vissa tävlingar. Dessutom kan det ju vara kul för er som läsare att få lite tips på tävlingar att vara med i (fast ni behöver inte anmäla er, då minskar nämligen min chans att vinna).
 
  • Först ut har Sara på iheartbooks en tävling där man kan vinna boken Halvblod. Klicka direkt på bilden så kommer ni till tävlingsinlägget:
 
  • Sedan har vi även Nelly på Nellons bokblogg, hon har en tävling där man kan vinna lite blandade böcker av de som hon byter bort, beroende på vad man själv gillar för genrer. Klicka HÄR för att komma till inlägget.
  • Andrea på Andreas Bokblogg har också en tävling, där kan man vinna böcker för 200 kr på Adlibris. Klicka HÄR för att komma dit.
  • Amelie har också nya tävlingar varje advent och just denna vecka kan man vinna Hans majestäts drake. Klicka HÄR för att komma till tävlingen.
  • Även Frida på PhotosandBooks har en tävling och där är det också lite smått och gott som pris! Klicka HÄR
  •  Malin på Nilmas Bokhylla har en helt otroligt julkalender där det VARJE dag finns en ny bok att vinna.
  • UngaVuxna har också en otroligt intressant tävling. Kika in den HÄR
  • Sist men inte minst har vi också Bella på Bellas Bokblogg där man har chans att vinna ett hemligt paket med pocketböcker. Där måste man även skriva sitt bästa julminne och det tänkte jag göra nu.
Mitt bästa julminne:
En av mina bästa jular firade jag för något år sedan .Den 25:de firar vi alltid med min mormor och just det här året hade vi fått ett bilspel till Wii i julklapp. Vi fick även mormor att spela och vi skrattade tills vi inte fick någon luft när hon körde för hon hade så roliga kommentarer till allt. Min mormor säger nästan alltid precis det hon tänker på och det gör att det blir ganska roligt när andra bilar försöker köra om. Dessutom låg hon alltid sist!
 
/Anna(:

Kommentarer
Postat av: Amelie

Tack för att du tipsade! :)

Svar: Ingen orsak, bara roligt att hjälpa andra som har tävlingar! :D
bookshelf

2012-12-10 @ 12:21:01
URL: http://ameliesboktips.blogg.se
Postat av: Bella

Haha, åh vad roligt! :D

2012-12-11 @ 07:42:59
URL: http://bellasbok.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0