Het


Titel: Het
Författare: (ett tiotal olika)
Sidantal: 246
Betyg: 8/10
Originalspråk: Svenska
 
Detta är då en novellsamling skriven av tio olika författare. Varje historia är totalt annorlunda från den tidigare, men det de har gemensamt är att de alla är heta.
 
Jag skulle inte direkt säga att jag är något stort fan av noveller. Läser sällan novellsamlingar och när jag väl läser noveller så är det oftast för att jag måste. Den här novellsamlingen måste dock ha varit annorlunda på något sätt, jag flög nämligen igenom den. Jag började läsa den samma dag som jag fick hem den som recensionsexemplar och hade läst ut den inom 24 timmar. Och det händer inte ofta.
 
Det som jag gillar allra mest med den här novellsamlingen är att det ungefär bara fanns en novell som jag verkligen inte tyckte om. Ofta när man läser novellsamlingar så är det ju kanske istället bara en som är riktigt bra. Här tyckte jag att de allra flesta hade lyckats väldigt bra. Det andra som jag tyckte om var att nästan varenda novell behandlade någon annan sorts kärlek än de tidigare. Därför blev det aldrig direkt tjatigt. Det fanns kärlek mellan tjej och tjej, kille och kille och tjej och kille. Det var gjort på ett väldigt fint och bra sätt!
 
Min favoritnovell är nog ändå Jenny Jägerfelds, eftersom den faktiskt fick mig att tänka efter (om ni inte har läst den så är jag säker på att det låter lite konstigt, men det är kanske logiskt om ni läst den).  Den som var "hetast" var nog ändå Martin Jerns, och eftersom han siktade på att ha den hetaste novellen så tyckte jag han lyckades bra.
 
De flesta novellerna är ganska lättsamma och lätta att ta sig igenom och under tiden som jag läste den var det precis vad jag behövde! Jag rekommenderar absolut den här, speciellt till folk som kanske vanligtvis inte läser. Om ni har svårt för sexscener i vanliga böcker så är den här boken dock inte att rekommendera, men det kanske ni redan förstått.
 
Den slutgiltiga frågan: Är boken het? JA.
 
/Anna(:
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej Anna, jag ska bara testa att kommentera för tydligen funkar inte det(:

2012-09-13 @ 21:08:26
URL: http://bookshelf.blogg.se
Postat av: Vynne

Svar: JAAAAA!!!:DDD

2012-09-14 @ 17:07:00
URL: http://bokkarlek.blogspot.com
Postat av: Sanna

Ska absolut kolla in den här boken, verkar ju asbra! OCh jag som gillar kärleksnoveller :D

Svar: Ja, den var faktiskt väldigt bra och du kommer säkert tycka om den!:D
bookshelf

2012-09-15 @ 23:19:36
URL: http://boksanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0