The Bucket List (7)

I förrförra veckans Bucket List nämnde jag att jag skulle fara iväg till London, och där har jag varit nu! Det var helt underbart! Wifi:et på hotellet var dock inte något att hurra för så jag spenderade faktiskt en hel dag utan internet (tur att det var så dåligt för jag hade fått problem med den här punkten annars)!
 
Men jag tänkte att den här veckans Bucket List också skulle bli någon slags London Edition eftersom jag med den här resan faktiskt fyller i massa av de punkter jag sedan tidigare bockat av. Så här kommer det några bilder från min trevliga vistelse i London:
 
Kan ju börja med att berätta att det kändes coolt att ligga i London och kunna se släppet av den tolfte Doktorn (Doctor Who) live på TV. Var dock en väldigt liten TV och ett tag brusade det bara och jag var rädd att jag inte skulle kunna få in någon fungerande bild, men några minuter innan det började lyckades jag få skaplig bild.
 
Jag och min kära syster framför Big Ben (jag vet att det egentligen bara är själva klockan som heter Big Ben, men skitsamma). Måste erkänna att Big Ben faktiskt var väldigt fint i verkligheten! Speciellt när solen började skina på guldet.
 
Här står jag och fangirlar framför porten där Sherlock och John bor i serien Sherlock. Det är alltså här de spelat in en hel del scener till serien. Dock var de självklart i Cardiff och spelade in när jag var väl var där... Men som ni ser var jag trots det inte heelt förstörd, bara lite. 
 
Vi hade ett Tesco's i närheten av vårt hotell och det resulterade i att vi sista kvällen gick och köpte godis för 240kr... Jag väger nu 10 kilo mer än innan resan, men jag kommer ha hunnit banta bort det lagom till Bokmässan så ni behöver inte oroa er för att inte känna igen mig.
 
Böcker och bokhandlar blev det en del av och om ni är sugna på att se vad jag köpte för böcker kan ni alltid kolla på min book haul genom att klicka HÄR.
 
Vi besökte också Camden och jag kan omöjligt sluta rekommendera det! Coola hus, cool marknad, roliga matkiosker och bara hur mysigt som helst!
 
Sedan åt jag något som skulle kallas mat, men det känns ärligt talat hånfullt mot annan mat att kalla denna kaninföda för mat. Den där tallriken är formad som en soppskål och allt som ligger under de fyra tunna skivorna av kyckling är bokstavligt talat BARA sallad. Besk var den dessutom. Sämsta maten jag åt under hela vistelsen.
Och restaurangen hette Francesca ifall ni plötsligt blev rädda för att ni ovetandes skulle råka gå dit. Ni kan tacka mig senare om ni vill. 
 
Kolla vem jag sprang på under min vistelse, Johnny Depp! Han var lite stel, men annars var det underbart att träffa honom!
 
Sedan testade jag Starbucks för första gången (efter en tuff shoppingrunda inne på Harrods) och det var mycket trevligt och gott!
Och sedan kan vi avsluta hela det här trevliga inlägget med mig och en telefonkiosk. Jag rekommenderar er verkligen att åka till London, det är en fruktansvärt underbar stad och det kändes faktiskt inte som en storstad. Jag och mitt trevliga resesällskap längtar redan tillbaka (och det gjorde vi redan innan vi hade lämnat det).
 
/Anna(:

Kommentarer
Postat av: andréa

Åh, vad jag längtar dit när jag ser dina bilder. Min favoritstad i hela världen <3

2013-08-11 @ 16:40:59
URL: http://kaffehuset.ratata.fi/
Postat av: Amelie

Längtar verkligen tillbaka när jag ser dina bilder :)

2013-08-11 @ 17:02:05
URL: http://ameliesboktips.blogg.se
Postat av: Johanna

Jag har varit i London två gånger nu (tre om man räknar de två gångerna under språkresan som en gång var) och jag har fortfarande inte besökt Camden... Jag vill dock väldigt mycket så under nästa London resa (när den nu blir) kommer jag se till att åka dit :)
Och Starbucks <3 Jag vill inte ens tänka på hur mycket pengar jag spenderade där under min tid i Oxford. Det blev snabbt standard att gå dit och köpa kaffe eller chai latte :)
Verkar som du hade en bra tid i London i alla fall :) Se nu till att njut av godiset :)

Svar: Åh, nästa gång du besöker London MÅSTE du åka till Camden, det var verkligen speciellt! :) Se till att du har god tid på dig där bara för det hade inte vi och det var synd.
Haha, jag besökte Starbucks för första gången sista dagen vi var där och det var kanske tur det ;)

Och jag ska verkligen se till att njuta av godiset! :D
bookshelf

2013-08-11 @ 21:41:05
URL: http://boktjejen.devote.se
Postat av: Ebba

Åh, älskar London så himla mycket! <3 Du verkar ha haft det superbra ;) Och hehe, jag och min kompis köpte också fett mycket godis när vi var där för att det var så billigt, haha

2013-08-12 @ 18:18:13
URL: http://iceandfire.blogg.se
Postat av: Nilmas Bokhylla

Ååå vad jag längtar tillbaka nu!

2013-08-12 @ 19:02:27
URL: http://nilmasbokhylla.wordpress.com/
Postat av: veronica

ÅÅH vad kul se massa bilder och du ser alltid glad ut som vanligt, det gillas! Åker ju dit snart så nu längtar jag ännu mer!

Svar: Hahaha, yay :D Hoppas du får det superkul i London! Jag längtar redan tillbaka :)
bookshelf

2013-08-13 @ 22:18:37
URL: http://vettansbocker.blogg.se
Postat av: Alva

Men åh vad avundsjuk jag är! Alla jag känner har varit i London det här året..??

Svar: Ja, det känns verkligen som att det är många som åkt till London i år! Har du varit där någon gång?
Såg förresten att du skaffat en bokblogg, måste börja följa den! :D
bookshelf

2013-08-14 @ 14:06:04
URL: http://theperksoflovingbooks.blogspot.se
Postat av: Alva

sv: Jag var där en dag bara för att mellanlanda, innan vi skulle till Spanien. Men jag var 8 år och hade 39 graders feber... ;//

Svar: Jaha, vad synd... Du borde åka dit :)
bookshelf

2013-08-16 @ 13:24:00
URL: http://theperksoflovingbooks.blogspot.se
Postat av: Johanna

Sv: En dag på Camden Market låter som lagom mycket tid va? ;)
Åh ja, det var bra gjort av dig. Men seriöst, Starbucks chai latte <3

Svar: Ja, en dag i Camden räcker nog! :)
Jag har inte smakat på Starbucks Chai Latte :)
bookshelf

2013-08-16 @ 21:29:05
URL: http://boktjejen.devote.se
Postat av: Julia

Så avundsjuk jag är! Både på att du varit i London OCH att du fick uppleva avslöjandet av 12 live ;)

2013-10-15 @ 20:24:39
URL: http://bookclubben.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0