Nyårslöften (otroligt seriösa)

Jag har sett att många skrivit sina nyårslöften för 2013 och jag tänkte göra det jag med. Dock varnar jag er redan nu att jag troligtvis inte kommer lyckas med ett enda av dem. Det gjorde jag nämligen inte 2012, haha. Jag tycker faktiskt att det är rätt komiskt att jag verkligen inte lyckades med ett enda mål. Jag var nära, men som alla vet: nära skjuter ingen hare. De mål jag sätter upp är alltså inget att ta på särskilt stort allvar, som ni märker verkar inte jag göra det. Det är inte som att jag blir stressad eller så.
 
Först tänkte jag att jag kunde vissa mina misslyckade mål från förra året så att ni får något att skratta åt.
 
  • Läsa 70 böcker (jag är inte särskilt nöjd med det antal böcker jag läste 2011 så jag ska försöka läsa mer i år)UPDATE: DENNA GÄLLER EJ LÄNGRE. JAG PALLAR INTE HA MÅL OM HUR MÅNGA BÖCKER JAG SKA LÄSA.
  • Läsa 10 engelska böcker (det här kommer jag förhoppningsvis lyckas med!)
  • Läsa minst del 3 och 4 i Harry Potter (det här målet vill jag verkligen klara. Vill helst läsa hela serien i år.)
  • Läsa några av de böcker jag skjutit upp alldeles för länge som jag egentligen vill läsa
Som ni märker tog jag bort målet om 70 böcker efter ett tag. Det var faktiskt ett av målen som stressade mig och jag tog bort det eftersom jag vill läsa för att det är roligt och inte för att jag vill avsluta så många böcker som möjligt. Om ni vill veta så lyckades jag inte läsa 70 böcker heller.
 
Att läsa 10 engelska böcker lyckades jag till min förvåning inte heller med (ni ser ju i parentesen där uppe hur självsäker jag verkade vara i början av 2012). Men jag kan ju i alla fall säga att jag läste 9 stycken på engelska och tre av dessa böcker bestod av mer än 500 sidor och det är ju alltid något.
 
Nepp, inte heller att läsa del 3 och 4 i Harry Potter lyckades jag med (vad är felet med mig?). Inte en enda i Harry Potter-serien läste jag faktiskt. Jag kommer till slut vara med i Guinness rekordbok som den sista människan på jorden att läsa Harry Potter. Till och med min syster kommer att hinna läsa dem före mig - min syster läser inte om ni vill veta.
¨Här får ni också listan på de böcker jag skulle läsa som jag skjutit upp för länge. De som är överstrukna har jag läst.
1. Anna and the French Kiss- Stephanie Perkins
2. Percy Jackson och titanernas förbannelse- Rick Riordan
3. Yttersta offret- Richelle Mead
4. Krigarhjärta- Henrik Larsson
5. Eragon- Christopher Paolini
6. Boktjuven- Markus Zusak
7. Himlen börjar här- Jandy Nelson
8. Var är Alaska- John Green
 
3 av 8 är väl ändå inte så värst värdelöst. Fast jo, vem försöker jag lura? Det är ju inte ens hälften.

 
Så, det var alla mina misslyckade mål. Nu kommer istället målen för i år så att vi kan ha något att skratta åt även nästa år:
 
  • Läsa ut Sagan om Ringen-trilogin (mohahah, om jag inte lyckas med det här målet så kommer jag kräkas i mina skor)  0/2
  • Svara snabbare på kommentarer
  • Läsa minst en bok i den okända serien Harry Potter (varför ge upp när man kan misslyckas igen?) 0/1
  • Läsa minst 7 engelska böcker (ärligt, det här kan man väl bara inte misslyckas med? Hoppas inte jag får äta upp även det här nästa år) 0/7
  • Fortsätta vara så awesome och misslyckas med mina mål (men ärligt, om jag misslyckas med engelskabokläsmålet kommer jag aldrig förlåta mig själv)
Jag tänker inte göra en lista på böcker jag vill läsa ut, för jag kommer ärligt talat misslyckas. Jag är en person som läser böcker beroende på vad jag är sugen på och JAG KAN HELT ENKELT INTE STYRA MINA BEHOV (kände ni förresten att jag var lite översarkastisk och använde väldigt mycket parenteser idag? I LÖV IT!).
 
/Anna(:
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Mitt favoritinlägg på länge. HAHAHAAHAHAAHAHAH. Jag älskar dig! XD <3

Svar: HAHAHA xD Visste väl att du skulle gilla det! LÄGG TILL DIN MEJLADRESS NÅGON GÅNG SÅ DU KAN SE ATT JAG SVARAT!
bookshelf

2013-01-02 @ 21:56:16
URL: http://drizzleandhurricanes.blogspot.com
Postat av: Miriam - Schitzo-Cookie

Haha ja att hålla mål är inte alltid lätt.
Så lycka till! =)

2013-01-02 @ 22:26:04
URL: http://schitzo-cookie.blogspot.se/
Postat av: Beate

Jag gillar översarkastiskt och paranteser! :D Mycket roligt. Och lycka till med målen ;)

Svar: Vad kul att du gillar sarkastiskt och parenteser (det gör jag nämligen också) (och förlåt att jag svarar så sent) ( ser du vad jag gjorde där med alla parenteser?) Som du märker går det dåligt med målen eftersom jag svarar på den här kommentaren så segt xD
bookshelf

2013-01-03 @ 00:24:18
URL: http://bokbeate.blogspot.com
Postat av: Maria

Hoppas du slipper kräkas i dina skor. (Parenteser is da shit!)

Svar: Haha xD Ja, det hoppas jag också (och förlåt att jag svarar så sent. Som du märker skrev jag det här i en parentes eftersom du gillar detxD )
bookshelf

2013-01-04 @ 13:53:57
URL: http://ungavuxna.blogspot.se
Postat av: Äbba

Anna du är inte ensam! Jag har bara läst de tre första HP-böckerna, och det var flera år sedan! :O Dock känner jag inget behov att resten måste läsas nu direkt... Det kommer väl en dag ^^

Svar: Skönt att inte vara den enda! Du känns ändå som en sån där som borde ha läst böckerna xD Dock känner jag att det är så tråkigt att aldrig fatta något om HP xD
bookshelf

2013-01-04 @ 16:19:40
URL: http://vitgulstrumpa.blogspot.com
Postat av: Carro

Vill också läsa ut Sagan om Ringen, har dock inte så väldigt höga förhoppningar om att det kommer att ske ;)

Svar: Jodå! Om du bara ger dig tusan på det så kommer du lyckas! Om du vill kan jag peppa dig. Dessutom kan du ju följa det schemat vi följde i somras :)
bookshelf

2013-01-05 @ 10:50:24
URL: http://romeoandjuliet.blgog.se
Postat av: Rebecca

Lycka till! ;)

2013-01-06 @ 15:55:15
URL: http://thequestionmark.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0