The Bucket List (3)

 
De här böckerna har jag under några veckors tid rensat ut ur min bokhylla och i fredags lämnade jag in dem på mitt Second hand i stan med förhoppningen att de ska få ett bättre liv någon annanstans. Trots att jag rensade ut en hel del syns det ingen som helst skillnad i mitt rum. Böckerna ligger fortfarande i driver på golvet och i sängen (när jag inte sover där. Då ligger de i datastolen).
 
 
Som ett litet break från läsningen bestämde jag mig för att lösa korsord istället idag när jag satt ute. Kan väl inte säga att korsordsboken jag hittade passade på en av årets hittills varmaste dagar. Den hette nämligen "Stora Julkrysset". Men det var vanliga korsord så jag påverkades inte så mycket av det. Dessutom är ju tomten på stranden på denna bild!
 
 
 
Som jag nämnde i en video har jag varit och sett "The Lone Ranger" med Johnny Depp och den var så fruktansvärt underbar att jag inte kan förklara hur underbar den är. I min video jämförde jag den med Pirates 1 (det är samma team som gjort båda) och det kan jag hålla kvar vid. Så bra var den. Jag ska faktiskt gå och se den imorgon igen och det måste väl säga något. 
 
 
Här får ni en liten trailer ifall ni blev intresserade! Dock är inte trailern ens i närheten av själva filmen. Filmen var otroligt rolig samtidigt som den faktiskt var allvarlig och kunde vara sorglig och mycket spännande. Soundtracket är även här gjort av Hans Zimmer och det blir fantastiskt. Speciellt i slutet när de använt sig av "William Tell" och gjort om den lite. Toppenbra!
 
Skönt att ni slapp se mig något den här veckan, eller hur? Hahaha xD 
 
Vad har ni gjort i veckan?
 
/Anna(:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0