The Bucket List (1)

 
 
 
 Här tänker ni säkert: oj vad hon ser entusiastisk ut med tanke på att det regnar och hon står utan paraply! Ja, just den här dagen regnade det kanske inte supermycket, men jag ville i alla fall ta tillfället i akt så att jag inte skulle stå helt och hållet utan något att visa er denna söndag. Det skulle dock visa sig bli en värre regnskur och här kommer en bild från den:
Som ni ser så syns regnet tydligare i den här bilden och man märker att jag inte riktigt kan se helt och hållet entusiastiskt ut i den här bilden även om jag försöker mitt yttersta. Det här regnet kom idag och trots att jag ser ogillande ut så tycker jag faktiskt att det är rätt mysigt att vara ute i regnet. Men min mamma tyckte att jag luktade som en blöt hund när jag kom in sedan och det var inte lika kul... 
 
Det var dock boken jag läste just när det regnade som fick mig att komma ihåg att jag skulle gå ut när det regnade. Trots att jag bara hade två sidor kvar la jag snabbt ner boken och rusade ut för att hinna ett varv runt kvarteret innan regnet skulle försvinna (det har en tendens att göra det när jag går ut). Jag skrek dock inte, som Habib tyckte att man skulle göra.
 
Och här är ett bevis på hur blöta mina glasögon blev. Kan säga er att det är ett rent helvete att få blöta glasögon eftersom det är så svårt att få dem rena och fina igen. Men det var allt för veckans regnäventyr. Eller nej förresten, här kommer en bild till på fina mig:
Jag blev lite blöt.
 
 
 
Måste säga att den här dagen hittills varit en av de bästa dagarna på sommarlovet. Jag och min syster hade nämligen en riktig slappdag där vi låg på en madrass på gräset och spelade kort, åt choklad, lyssnade på (lite tjatig) musik och bara hade det superbäst.
 
 
Här spelar vi Skitgubbe! Fast nu blev jag lite osäker. Vi kallar det i alla fall skitgubbe, men när jag googlade det så var det inte alls på det sättet som vi spelar. Ojdå... I så fall vet jag inte vad det heter. NU HAR JAG GOOGLAT LITE OCH TYDLIGEN HETER DET VÄNDTIA ELLER SPANSK SKITGUBBE (eller som de skrev på wikipedia: eller felaktigt bara för skitgubbe). Men skitgubbe är tydligen ett annat spel. 
 
 
Glömde ta någon bild på mig när jag åt en jordgubbe på midsommar så ni får nöja er med den här bilden där jag håller i en jordgubbe och ser allmänt konstig ut.
 
Herregud, nu har ni väl verkligen fått mer än nog av att se mitt ansikte! Hoppas ni haft en toppenbra vecka!
 
Jag har förresten lagt till ett nytt mål åt mig själv. Målet är att komma upp i 150 cyklade mil innan sommaren är slut. Just nu visar min cykeldator 135 mil så det ska nog inte bli så svårt!
 
Visa gärna vad ni lyckats med den här veckan!
 
/Anna(:
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Äbba

Haha vilka vackra bilder!! :D Enligt mig heter det skitgubbe! eller shit dude som vi skojsigt säger ibland när vi spelar i skolan ^^

Tack! (för din kommentar på kransen^^) Tråkigt att du inte gjorde en själv, det är kul och sen blir man ju så sommarfin (xD). Jag tycker det är hemskt att "dansa runt midsommarstången-traditionen" är på väg att försvinna för det är ju så skojsigt och det hör till...! Men det var ju skönt o höra att du i alla fall fick i dig några jordgubbar! Ingen midsommar utan jordgubbarna!! ;)

Svar: Tack! :D Jag tycker också att det heter skitgubbe!
Jag vet faktiskt inte om jag någonsin har gjort en blomsterkrans... Kanske gjorde mina föräldrar någon när jag var liten, men jag har aldrig gjort någon själv.

Faktiskt måste jag säga att jag är glad att vi inte dansar runt stången, gillar inte riktigt det (A)
bookshelf

2013-06-23 @ 14:50:13
URL: http://vitgulstrumpa.blogspot.com
Postat av: Elin - Bokparadiset

Vi kallar det spansk skitgubbe!

Svar: Aha okej, vi säger bara skitgubbe :)
bookshelf

2013-06-23 @ 15:02:01
URL: http://bokparadis.blogg.se
Postat av: Emelie

Jag älskar det här! Ååååh, skulle nästan passat på att ställa mig i regnet och ta kort när jag var i Kungshamn på midsommar och det kom värsta spöregnet på eftermiddagen. Vi sköljde över en cykel med vägvatten, fy fan vad det regnade!

Så roligt inlägg, nästan så man får haka på någon gång! :D

Svar: DU MÅSTE HAKA PÅ! JAG VILL SE VAD DU GÖR I SOMMAR!:D
bookshelf

2013-06-23 @ 19:37:05
URL: http://drizzleandhurricanes.blogspot.com
Postat av: Gabriella

SV: Javisst är de söta! De heter Pepsi och Freia :) den randiga är Pepsi och den fluffiga är Freia!

2013-06-23 @ 21:21:47
URL: http://misspoopuu.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0