Månadssammanfattningens vara eller icke vara

Jag vet inte hur uppmärksamma ni varit det här året, men ni kanske har märkt att jag inte gjort några månadssammanfattningar. Själv satt jag idag och tittade tillbaka på de jag gjorde i november och blev lite nostalgisk. Det var kul att se vilka filmer jag sett på och vilken musik jag lyssnade på den månaden. Frågan är dock ändå lite vad ni tycker känner jag. Själv känner jag mig en aning kluven. 
 
Saknar ni månadssammanfattningarna eller är det skit samma för er?
 

/Anna(:

Kommentarer
Postat av: Amelie

Jag tycker att månadssammanfattningar är mysiga :)

Svar: Då kanske jag börjar med det igen! :)
bookshelf

2013-05-27 @ 22:22:08
URL: http://ameliesboktips.blogg.se
Postat av: Nilmas Bokhylla

Jag gillar det!

2013-05-27 @ 22:42:30
URL: http://nilmasbokhylla.wordpress.com/
Postat av: Elin - Bokparadiset

Jag tycker det är hur kul som helst att läsa det!

2013-05-28 @ 12:18:07
URL: http://bokparadis.blogg.se
Postat av: Carro

Personligen så gillar jag det :)

Svar: Då kanske jag börjar med det igen :)
bookshelf

2013-05-28 @ 16:49:17
URL: http://romeoandjuliet.blogg.se
Postat av: Elsa

Hejsan Anna. Jag gillade dina månadssammanfattningar väldigt mycket, de var härliga och roliga att läsa. Du får ju såklart bestämma själv hur du gör, men för min del kan du gärna börja med dem igen.

Svar: Vad kul att du gillade dem :) Då kanske jag börjar med dem igen! Jag tycker själv att det är ganska kul att kunna gå tillbaka och se vad man läst och så.
bookshelf

2013-05-28 @ 18:42:14
Postat av: Man

Då blir det jag som (typ) bryter vågen - för det mesta är jag inte så mycket för månadssammanfattningar eftersom de masspubliceras hos alla i samband med en ny månad. De mest givande sammanfattningarna är i mina ögon de som är roligt utformade och mina egna, men just för att de är till för mig-MIG och inte någon annan. Så för all del: Fortsätt! Det är ändå ganska fint att kunna se tillbaka på året och komma ihåg. :-)

Svar: Jag håller precis med dig, Man. Själv brukar jag ibland strunta i att läsa vissa sammanfattningar eftersom det kommer så många på samma gång, men samtidigt tycker jag att det är kul att kunna gå tillbaka och se vilka filmer jag tittade på och vilken musik jag lyssnade på. Det är svårt att bestämma mig eftersom jag själv inte älskar det när andra gör det, men det är kul att själv kunna gå tillbaka :)
bookshelf

2013-05-29 @ 00:22:07
URL: http://bokskadad.blogg.se
Postat av: Chamilla Magnusson

Ibland kan en snabb titt på vilka böcker någon annan läst få en att bli nyfiken på att se vad det kan vara för böcker :) Du får välja själv om du vill fortsätta skriva den, men det kan vara kul för andra :)

2013-06-03 @ 23:23:28
URL: http://blandbockerlivetmagin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0