Book Haul (21) LONDON (med mera)

 
 
Tänkte att det skulle bli lite trevligare stämning på bloggen (fy vad det lät hjärtlöst,men ni förstår vad jag menar), så här kommer en book haul som jag hoppas att ni ska tycka om! :)
 
/Anna(:

Kommentarer
Postat av: Amelie

Sa "WHAT?!?" rakt ut när du sa vad Vicious kostade. Det fyndet hade jag gärna gjort, speciellt då jag är väldigt nyfiken på boken.
(Du kan skicka busskort-hållaren till mig, jag kommer använda den flitigt, hihi)
Superfina grejer! Är fortfarande putt över att jag inte visste om Forbidden Planet's existens när jag var i London... Men men, jag lär åka dit fler gånger :)

Svar: Jag stod med typ helt öppen mun när jag såg priset! Nästa gång du åker till London MÅSTE du gå till Forbidden Planet!! :D
bookshelf

2014-04-11 @ 17:47:46
URL: http://www.ameliesboktips.blogg.se
Postat av: Beate

Jättebra book haul!! :D Är så nyfiken på Röd skymning... Ser den överallt nu för tiden, och jag älskar ju fantasy ;) Alltså, Forbidden Planet... När jag var i London förut visste jag inte ens att en sådan affär existerade, jag kommer bränna ALLA pengar där inne när jag är i London nästa gång and I'm not even gonna be sorry about it! ;D

Svar: Tack! Du MÅSTE gå till Forbidden Planet nästa gång du är i London! Sjukt underbar affär (förutom att de aldrig verkar ha det jag vill ha)!
bookshelf

2014-04-11 @ 19:46:51
URL: http://bokbeate.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0