Book Haul juli 2014 (del 2)

 
 
Här kommer del två av min book haul. Hoppas att ni tycker om den! 
 
/Anna(:

Kommentarer
Postat av: Lena

Ett härligt gäng böcker du visade upp idag också. Maze runner fick även jag. Ser så mycket fram emot att läsa den. Jaså du har gjort ett besök här i Borås. Myrorna brukar jag oftast fynda loppisböcker på. De har ofta en hel del, men har man otur så kan det vara väldigt utplockat.

Svar: Eller hur, jag lyckas alltid hitta hur mycket böcker som helst! Ja, Borås var hur mysigt som helst! :) Jag vet inte om Myrornas var utplockat när jag var där, men jag hittade inte så mycket i alla fall så kanske var det det :)
bookshelf

2014-07-24 @ 15:37:00
URL: http://lenasgodsaker.blogspot.se/
Postat av: Felicia

Lika bra video som vanligt!! :D
Fick världens lust att läsa Twist and Shout nu, så måste väl ta och göra det (har varit lite skeptisk till det hela då jag inte shippar destiel), hehe.

Svar: Taack, Felicia! :D Jag tycker verkligen att du borde läsa Twist and Shout! Jag shippar inte Destiel supermycket heller, men jag älskade den för det var en så fin historia! :) Ofta glömde jag till och med av att det var Dean och Cas från Supernatural eftersom deras karaktärer i fanfictionen trots allt skiljer sig en del från hur de är i serien! Och jag är övertygad om att ALLA (även de som inte gillar eller ens sett serien) kan tycka att den är bra, men eftersom du är ett fan så tror jag ändå att du kommer uppskatta den :)Världens längsta kommentar blev det^^
bookshelf

2014-07-24 @ 15:59:01
URL: http://flisansboktips.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0