21 oktober 2015

Nu är framtiden här! Därför tänkte jag ge er tips på saker man äntligen kan börja göra idag:
 
1. Sluta vara en eremit
 Bor du som en eremit på en ö som helt saknar kontakt med fastlandet? Frukta inte längre! Tack vare den nya Hoverboarden kan nu dina vänner äntligen komma och hälsa på dig, även om de inte äger någon båt! Dessutom kan du nu också beställa hem Linas Matkasse (och du kan själv åka in till stan oftare än vartannat år, fast varför skulle du behöva det om du ändå har Linas Matkasse?)
 
2. Bli lika perfekt som nya Pepsi Perfect (samtidigt som du nynnar på nya 1D-sången)
 "Vad är skillnaden på en vanlig Pepsi och en Pepsi Perfect?", undrar du säkert. Svaret finns i namnet: den är perfekt. Till skillnad från vanliga Pepsi som uppenbarligen inte är det. Dessutom serveras vanlig Pepsi aldrig på samma sätt som Pepsi Perfect.
 
3.  Släpp skoknytarskammen
 Undvek du alltid att knyta upp skosnörena inför idrottslektionen för att du visste att du aldrig skulle kunna knyta dem igen? Nu kan du lämna skammen i det förflutna och stiga in i framtiden! Nike har nämligen släppt ett par skor som knyter sig själva. Förutom skammen så slipper du också förslitningsskador senare i livet på grund av att du har knutit skorna för mycket. Dessutom är de utmärkta att hoverboarda i! Hur bra de håller sig rena med tanke på att de är vita har jag dock inga uppgifter om. 
 
4. Ingen mer fryspanik
 Är du en student med väldigt begränsad storlek på din frys, men tycker ändå om pizza? Eller har du en fullstor frys men upplever ändå alltid att det inte finns någon plats för din nyinköpta frysta pizza? I framtiden existerar inte längre de problemen! De nya frystorkade minipizzorna kanske inte ser mycket ut för världen, men om du bara stoppar in dem i Black & Deckers hydrator (som du visserligen också måste köpa och som tar lite plats) så blir de precis lika stora som en vanlig pizza. Du kan alltså köpa hem pizza för en hel vecka utan att lida platsbrist i frysen (jag kom precis på att man inte ens behöver ha frystorkad mat i frysen, vilket ju är ännu bättre, men tar bort hela poängen med min aslånga text, så ignorera det)!
 
5.  Gå på bio 
Jaws 19 kommer nämligen snart ut på bio,och jag tycker att trailern talar för sig själv. Nu måste jag bara se ikapp de 18 tidigare filmerna innan jag kan se den nya på bio...
 
Förresten: Glad Back to the Future-dag! Har ni ännu inte sett trilogin vet jag faktiskt inte vad ni väntar på. Och säg inte att ni har tänkt se den i framtiden, för framtiden är redan här!
 
/Anna(:
 

Kommentarer
Postat av: liza

Hej Anna ! Jag har en liten förfrågan åt dig :) jag skriver bloggen I Regnet och har varje lördag ett segment som heter Mer kärlek åt bokbloggare. Där får andra bokbloggare svara på 20 st. frågor som jag har fixat ihop som alla handlar om bokbloggandet och läsande. Det är en chans för läsare att hitta nya bloggar att följa och också för att vi ska få upp ögonen för hur stor och varierande hop bloggare vi bokbloggare är. Det skulle vara jätteroligt om du ville vara med, det funkar lite som en tag. Man får tacka nej, men om du är intresserad mailar jag dig gärna frågorna och annan info som du kan läsa innan du bestämmer dig :) Och... ditt läskiga tema är klockrent ! Kram, Liza

2015-10-21 @ 17:45:39
URL: http://iregnet.blogspot.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0