Spooktober Wrap Up

 
Den här videon är ungefär en månad sen, men ni känner väl mig vid det här laget och hade väl inte förväntat er något annat hoppas jag? I vilket fall som helst hoppas jag att ni tycker om videon, även om INGEN bryr sig om Halloween längre. 
 
/Anna(:

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vi verkar ha samma smak ang TV serierna. American Horror story håller jag med dig om säsong 1 är bättre än säsong 2, men 2an tar sig längre fram. Nu ska jag snart börja på säsong 3. Scream TV serien är ju bäst, och jag har sett 1-4 av Scream filmerna men det var ett tag sen så jag kommer inte helt ihåg händelserna, ska se om dem har jag tänkt. Första, den tycker jag blir lite farsartad i slutet, efter hon som fastnar i garageporten. Det är väl för att de jagar varandra både hit och dit som ger mig den känslan. I Scream säsong 1 tror jag det ska hända något med Brooke och garagporten pga filmen när hon istället hamnar i frysboxen. Ser verkligen fram emot säsong 3 av den serien (hoppas verkligen inte att de kommer att ta död på varken Emma, Audrey eller Noah).

Svar: Först och främst vill jag be om ursäkt för ett jättesent svar! Jag har fastnat lite i säsong 2 av AHS och vet inte om jag kommer fortsätta... Jag ÄLSKAR Scream verkligen! Jag har också sett de två första filmerna och tycker mycket om dem också :D Jag ser suuupermycket fram emot säsong tre av Scream! :D
bookshelf

2016-12-04 @ 18:15:16
URL: http://mittbokintresse.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0