Vad hände egentligen med NaNoWriMo?

Jag antar att ni har gått hela december och hela julhelgen och bara undrat hur det egentligen gick för mig i NaNoWriMo. Dukade jag under i november? Blev NaNoWriMo till slut för mycket för mig? 
 
 
Nej. JAG KLARADE DET! Mot alla odds vann jag NaNoWriMo i år! Långt inuti mig, och då menar jag verkligen så långt in man bara kan komma, har jag en kämparglöd som inte är att leka med. När jag hade kommit till 32 000 ord kände jag att jag hade skrivit för mycket för att bara ge upp, så jag skrev som en idiot de sista dagarna och sedan vann jag!
 
Jag är extra stolt över årets vinst, eftersom det var så fruktansvärt svårt att ta sig dit. Alla andra år har jag nått ordmålet i stort sett varenda dag, men i år släpade jag efter HELA TIDEN. Trots det klarade jag det och jag är så stolt! Jag kommer aldrig någonsin igen ta i skithistorien jag skrev i år, men jag klarade det i alla fall! Så, nu vet ni det och kan pusta ut!
 
(och om ni också vill ha en liten uppdatering på hur det gick med att köpa den där muminmuggen jag hade lovat mig själv om jag vann: jag köpte den innan jag ens hade vunnit, så det var ju tur att jag faktiskt vann då
 
Jag hoppas också att ni alla hade en bra jul!
 
/Anna(:

Kommentarer
Postat av: [Anna]

Wow vilken grej :)

2016-12-29 @ 10:27:09
URL: http://bokraden.blogspot.com
Postat av: Anna

Yay :D

2016-12-29 @ 14:51:26
Postat av: Jennifer

HEJ! Pågår just nu en bloppis på min blogg i samband med att jag startar om den på nytt nu. Kika gärna in!

2017-01-15 @ 12:55:31
URL: http://aloveforbooks.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0