NaNoWriMo | vecka 1

(jag har inte börjat skriva än idag, så förhoppningsvis når jag dagens mål)
 
Förra året hade jag väldigt svårt med motivationen under den första veckan, och tyvärr har det inte sett särskilt annorlunda ut i år. I onsdags (alltså dag två) höll jag faktiskt på att ge upp. Jag har nog, under alla mina år, aldrig varit så nära att ge upp som jag var då. Jag hade rent ut sagt en bajsdag och mådde psykiskt ganska dåligt och trodde att det berodde på stressen från NaNo. Så, jag struntade i att skriva (förutom 300 ord på kvällen), och dagen efter kändes det som tur var bättre. Och med bättre menar jag tillräckligt bra för att tvinga mig själv till att skriva 1666 ord. 
 
För första gången har jag också bytt plot under själva NaNo-månaden. Jag började i tisdags med en övernaturlig handling som jag hade kommit på dagen innan, men redan första dagen när jag satt och skrev kände jag att det inte kändes rätt, så på tisdagen gick jag över till den handling som jag egentligen hade tänkt skriva från första början. Det är faktiskt en romantisk contemporary (eller vad man nu kallar det) helt utan övernaturligheter. SAY WHAAAT? Det är faktiskt första gången under NaNo jag skriver något helt utan övernaturligheter. Många förstagånger i år alltså. 
 
Några scener jag har skrivit har jag faktiskt känt mig riktigt nöjd med, men mycket är också ren skit. Där är allt som vanligt. Jag har även i år skrivit en del för hand, och jag gillar det verkligen. Något annat jag har fortsatt med är att för varje 200 skrivna ord får jag se en minuts YouTubevideo. Funkar perfekt! Mina prokrastinationsproblem har dock tyvärr inte lättat något från tidigare år (det är till exempel därför jag skriver det här inlägget). 
 
LÅT OSS HOPPAS PÅ MER MOTIVATION NÄSTA VECKA!
 
/Anna(:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0