Spooktober TBR

 
Hoppas ni tycker om videon!
 
/Anna(:

Kommentarer
Postat av: Petra

Åh, Anna, du måste se Scream filmerna! Det är några av mina absoluta favoriter, och jag blir fortfarande rädd även om jag vet vad som kommer att hända. :)

2016-10-08 @ 11:07:13
URL: http://petrasbokblogg.blogspot.se/
Postat av: Anna

Åh jag vill också läsa skräck! Det tänker jag hela tiden men det blir aldrig av. Borde typ läsa Stephen Kings Carrie i alla fall! Färjan är jag också intresserad av. Jag gillade creepypodden förut men har tyvärr inte lyssnat på de senaste avsnitten för jag tröttnade lite på att berättelserna var så lika varandra. Om filmer så hatar jag själv skräckfilmer för jag blir så himla rätt haha. Kan räkna antalet skräckfilmer jag sett på ena handen. Men min bror fick mig att se filmen "it follows" som faktiskt var precis lagom läskig! Alltså väldigt läskig för min smak men typ ganska mesig ändå. Rekommenderas! Fin tröja förresten :D Hoppas du får en bra skräck-månad!

Svar: Hahah, du borde! Jag älskar det :D Carrie har jag faktiskt inte läst! Är inte världens största fan av Stephen King tyvärr. Men Lida av honom var väldigt intressant! Alltså, ja. Jag lyssnade väldigt ivrigt på de första avsnitten av creepypodden, men sen blev det ganska mycket samma + att avsnitten blev nästan dubbelt så långa och då orkade jag inte. Jag har faktiskt aldrig hört talas om It follows, måste kolla upp! Åh, tack! Jag älskar den tröjan! :D
bookshelf

2016-10-08 @ 21:18:46
URL: http://readingthisworld.blogspot.com
Postat av: BokBeate

Kul med video!! Tyvärr har jag inte så mycket skräcktips eftersom jag är så blödig (höhöhö), men jag hoppas att du njuter av spooktober ;) jag skall följa den på avstånd ;D

Svar: Tack! :D Hahah, jag njuter för fullt redan! :D
bookshelf

2016-10-10 @ 22:13:13
Postat av: Petra

sv: Jag svarar både här och på min blogg. Första Scream filmen är SÅ bra, men jag gillar alla. Fjärde är riktigt cool, så jag tycker nog att du ska se alla. :P Ja, jag har sett första säsongen av Scream, gillade den mycket. Planerar att se om den snart innan jag fortsätter m s2 + Halloween avsnitten. Men har jag förstått det rätt att andra säsongen är ännu bättre? :)

2016-10-16 @ 11:53:32
URL: http://petrasbokblogg.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0