SPOOKTOBER

Det är äntligen oktober, och som jag har längtat! Varje höst kommer mitt skräcksug krypande och de senaste veckorna har jag verkligen fått stoppa mig själv från att läsa och se klart hela min lilla skräcksamling innan oktober ens hade hunnit börja. Sedan ett år tillbaka betyder ju oktober nämligen: SPOOKTOBER!!!
 
Förra året lät jag några dementorer sköta min blogg under oktober, men det kommer inte hända i år. Det tog mig nämligen åtta månader att byta dementorprofilbilden till min vanliga, och när jag väl sedan gjorde det så dröjde det ytterligare två månader innan min blogg fattade att dementorer inte passar i juli och till slut bytte tillbaka till den vackra bilden på mig. Så jag vågar inte släppa in några dementorer i år.
 
En TBR/TBW/TBE (to be experienced? funkar det?) borde komma upp inom en snar framtid. Jag har bara två krav: 1. Jag måste vara ensam hemma för att kunna filma 2. En bok jag har beställt måste komma.
 
Som den något sega pensionär jag är så har jag till slut gett med mig och skaffat Netflix. Heja mig! Om ni har sett någon bra skräckfilm eller serie där får ni därför gärna tipsa mig. Jag har kikat igenom lite själv och markerat några som jag vill se, men uppskattar alltid tips! Och om ni har något som inte finns på Netflix så går det givetvis bra det också! (jag ska försöka att inte bli en sån där Netflix-användare som tror att om en film inte finns på Netflix så existerar den inte)
 
HA EN RUSKIG OCH SKRÄCKFYLLD OKTOBER SÅ HÖRS VI SNART IGEN (så länge de där dementorerna inte har tagit mig...)
 
/Anna(:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0