Min sommar så här långt

Imorgon börjar jag jobba igen efter två veckor semester (ni behöver inte sörja alldeles för mycket, för om två veckor går jag på två veckors semester till) och jag har hunnit med en hel del roligt sedan sommaren började. Inte bara under min semester, utan också innan, eftersom vi i maj hade turen att få typ världens bästa väder. Så här kommer lite bilder från min sommar så här långt.
Jag köpte mitt första akvarium, och därför också mina allra första helt egna husdjur! Jag får tyvärr inte ha katt i min lägenhet, men jag ville ändå ha något husdjur, så då fick det bli fiskar. Verkar kanske ganska trist, men det känns som att det passar mitt liv just nu. Det är inte särskilt mycket att ta hand om, men ändå något man kan sitta och titta på och ge sin kärlek till. Jag köpte dessutom ett begagnat akvarium där fiskarna följde med, så det var också rätt skönt. Min syster har döpt malen som sitter på rutan till Bokmalen och jag måste hålla med om att det är ett bra namn, även om mitt första förslag var Sugmund Freud.
I mitten av juni var jag och min syster i Stockholm för att se Dan och Phils Tour, men vi hann också med en hel del fina fikabesök. Här är vi på Roy Fares kafé Mr Cake och trycker i oss tårta, trots en stor hotellfrukost bara en halvtimme tidigare. 
Här är då från Dan och Phils show, som jag ärligt talat tyckte var sådär. Deras förra show var hur rolig som helst, men den här var tyvärr inte lika bra. Alla andra tonårstjejer verkade dock inte hålla med om det, för jag gick därifrån 50% mer döv än innan på grund av allt skrik. 
 
För första gången i mitt liv har jag också trampat dressin! Det var fett jobbigt men också väldigt härligt. Lite som att sitta på ett tåg utan väggar. Som dessutom går extremt mycket långsammare. Och där man tyvärr måste föra tåget framåt med egen kraft. Men annars rekommenderar jag det verkligen!
 
Jag och min syster hade endast en semestervecka tillsammans, och det blev en riktig sportvecka! Dagen efter dressinen gav vi oss ut till skogs igen för att paddla kajak för första gången. Och det var FANTASTISKT. Så extremt fridfullt och roligt. Även det hyfsat jobbigt och om man satsar på att komma fram fort är det här nog inte heller det rekommenderade färdmedlet. 
 
Och igår var vi ute på ett litet småäventyr och bestämde oss för att dumma oss sådär som folk alltid gör i amerikanska foton där det ska se ut som att de håller på att trilla ner, hahah. 
 
Okej, jag trodde att jag kanske skulle ha ungefär femtiosju bilder till att visa, men det här var allt av intresse som jag kunde uppbringa. Jag har ju gjort mycket mer, men tyvärr kan jag vara Sveriges sämsta fotograf. Jag plockar nämligen aldrig upp telefonen för att fota och förlitar mig i stort sett alltid på att min syster gör det åt mig. Så allt annat intressant som har hänt i mitt liv de senaste veckorna som min syster inte har varit där för att dokumentera har dessvärre alltså gott förlorat (eller så har jag bara legat i min soffa och slappat, den hemligheten tar jag med mig i graven).

Kommentarer
Postat av: Maria

Hej! Jag drömde att du gift dig och skaffat barn så jag ville bara säga GRATTIS ifall det nu skulle vara sant och du tycker sånt är nice. Var du än befinner dig i livet hoppas jag du har det fint och att du får en ny fin sommar av soffslappande och minnen förevigade av din systers kamera.

Svar: Nu när jag har svarat på din senaste kommentar tänker jag bara att jag måste svara på det här. Jag har tack och lov inte fått barn än, hahah ^^
bookshelf

2019-05-23 @ 19:48:42
URL: http://trasigkofta.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0