NaNo och efterbliven?

JA! Tro det eller ej, men jag har vunnit NaNoWriMo nu! Superglad är jag, hur jag ska fira detta har jag ännu inte bestämt, men förmodligen ska jag baka något gott( det låter som en mycket bra idé förutom det där med att baka).
Jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle lyckas skriva 25000 ord på en månad, och absolut inte på samma "historia". Jag brukar alltid suga på att fortsätta skriva på något som jag börjat på.


Jag vet inte om det är NaNoWriMos fel att jag känner mig efterbliven eller inte. Så här ligger det till: Jag brukar alltid ha superbra koll på vad för böcker som kommer ut och sådant, men den här senaste veckan har jag blivit överraskad tre gånger. TRE GÅNGER! Det är ju helt sjukt. Jag fick precis reda på att Järnkonungen (eller The Iron King på engelska) av Julie Kagawa kom ut för EN MÅNAD SEDAN och att andra boken snart släpps på svenska. Dessutom var det några andra böcker jag inte hade någon aning om. Detta bådar inte gott.

Dessutom funderar jag på om jag också ska ha en julkalender det här året, som många andra. Det verkar ju roligt, dock vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om. Någon som har några tips?

Här är den boken som plötsligt fick mig att inse att jag är efterbliven.

Förresten, i december hade jag tänkt läsa de böcker som jag borde läst för längesedan(Percy Jackson 3 tex) men jag har hämtat ut så mycket böcker från biblioteket den senaste tiden som jag verkligen vill läsa, så jag tror inte det kommer funka.

Nu har ni fått lite update från mig. Nu ska jag väl gå och plugga politik (behöver jag berätta att det inte alls är roligt?Och att jag säkert inte alls kommer gå och plugga?).

/Anna(:


Kommentarer
Postat av: Freddy

Grattis!! :)

2011-11-30 @ 21:16:30
URL: http://¨www.bookcircle.bloggplatsen.se
Postat av: Zozzo

Att du hann skriva 25000 ord på en månad:O Jag tänkte vara med på NaNoWriMo, men jag hann aldrig skriva något:/

2011-12-01 @ 12:06:57
URL: http://bokzoem.blogspot.com
Postat av: Andrea :D

Dessutom vann du boken Glashuset på Boktycke! :P

2011-12-04 @ 20:33:49
URL: http://andilove.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0